Muži zahájí novou sezonu pohárovým utkáním s Pardubicemi

Buldoky čeká první ostré utkání v sezoně 2022/23 v úterý proti Sokolům Pardubice. Repríza loňské baráže o Superligu začne v 19:30 na MSH Vodova a všichni jste srdečně zváni.
Jakub Hanák | 8.8.2022

Kádr brněnského týmu se přes léto mírně obměnil. Na lavičce stojí jako hlavní trenér Miroslav Vybíral (rozhovor s ním si můžete přečíst zde), na soupisce již nefigurují Adam Konečný, Martin Grlický, Lukáš Michálek, Tomáš Kadavý nebo Jan Vojtíšek. Naopak posilami jsou hráči s bohatými zkušenostmi ze Superligy, obránce Lukáš Kvapil a brankář a navrátilec do Bulldogs Filip Kuhn. Prostor dostanou také mladší hráči, které trenér Vybíral dobře zná ze svého působení na lavičce juniorského týmu.
Buldoci svého soupeře, pardubické Sokoly, znají velmi dobře. Ve vyrovnané barážové sérii měl brněnský tým blízko k postupu, ale Východočeši dokázali sérii otočit a udržet extraligovou příslušnost. V úterním utkání se však na straně Pardubic mnoho pamětníků baráže nepředstaví. Trenéři Sokolů avizovali, že v zápasech Poháru plánují vsadit na omlazený juniorský výběr. Sokoli však mají s pohárovými soutěžemi dobré zkušenosti, v sezoně 2018/19 porazili ve finále Poháru České pojišťovny Liberec a soutěž ovládli.
Přijďte podpořit Buldoky v jejich prvním ostrém zápase v nové sezoně! Zápas startuje v úterý 9.8. v 19:30 na palubovce staré haly Vodova. Fandit můžete také na dálku přes textový onlajn.