Muži mají před sebou velké derby!

Ženský A tým už si svoje první derby sezóny prožil,  teď si v rámci 11. kola 1. ligy mužů vychutnají brněnské derby i Muži.
B r n o - Mužský A tým se 19.11. utká s druhým brněnským celkem v 1. lize a sice s Gullivery. Buldoci po zaváhání s Jaroměří opět nastoupili na vítěznou vlnu a vyhráli již 3 utkání v řadě, díky čemuž se dělí o 3. místo tabulky s Chomutovem který má taktéž 26 bodů. To Gulliveři přestali potvrzovat svůj výborný nástup do sezóny a z posledních třech utkání vyhráli pouze jedno. Což mělo za následek postupný propad tabulkou až na desátou příčku se ziskem patnácti bodů. Pro buldoky s gullivery to bude z hlediska postavení důležitý souboj. Tři body pro buldoky by znamenaly posun na 2. místo tabulky, naopak Gullivers by posunuly na postupové pozice pro play-off.

Na špičce bodování buldoků se v posledním utkání osamostatnil Martin Grlický který má nyní 23 bodů. Nejlepším střelcem je ale stále Adam Konečný. Brankář Kryštof Bartek si průměr obdržených branek na zápas drží zhruba na pěti gólech. Na opačné straně hřiště se v úterý představí jakožto lídr bodování Gulliverů Václav Černoch s 25 body. Nejlepším nahravačem druhého brněnského celku je Adam Bouška s 13 gólovými přihrávkami. To Daniel Chrást dostane průměrně 4,6 gólu na zápas, ovšem má o 2 vychytané výhry méně jak Bartek.


Bulldogs Brno - Sokol Brno I Emkocase Gullivers
19.11.2019 20:00
SH SportPoint Brno


-Filip Volovec

fino-banner-web.jpg