Muži i ženy se o víkendu představí v brně

Njedřív se ženy utkají v sobotu v Vítkovicemi a následně v neděli muži proti Karlovým Varům.

B r n o - Ženy v rámci 12. kola extraligy otevřou ještě před přestávkou druhou polovinu sezóny s Vítkovicemi. V prvním zápase extraligy brali body za vysoké vítězství Vítkovice. I teď budou hostující velkým favoritem, aktuálně se hřejí na první příčce tabulky. Vítkovice si v sezóně připsali kromě desíti vítězství pouze jednu porážku po prodloužení a to v posledním zápase v derby proti Ostravě. Největší problém by pro brněnskou obranu měla představovat aktuálně druhá hráčka kanadského bodování Barbora Husková. To v Brně stále bodování vládne juniorská reprezentantka Pavlína Bačová. Buldočky jsou aktuálně stále na postupových pozicích pro play-off a nad devátým Jičínem mají náskok dvou bodů.  
Utkání doplní pozápasová autogramiáda vybraných hráček obou družstev. Za Vítkovice se Vám podepíší reprezentantky Denisa Ferenčíková, Ivana Šupáková a Kamila Paloncyová. Severomoravanky s sebou přivezou také pohár pro vítězky Extraligy. 


Bulldogs Brno - 1. SC Tempish Vítkovice
Sobota 23.11.2019 19:00
SH SportPoint Brno


fino-banner-web-vitkovice.png

Muži jsou sice o kolo napřed, ale díky vyššímu počtu týmů v tabulce budou svou první polovinu zápasem proti Varům uzavírat. A to zrovna tím nejpikantnějším způsobem. Vary s Bulldogs totiž v taulce přímo sousedí a v neděli se utkají o první příčku v tabulce. Vary mají aktuálně po dvanácti kolech 30 bodů a drucí buldoci 29 bodů. Bodování buldoků vede po víkendu s 24 body Martin Grlický, zatímco nejlepším střelcem je stále Adam Konečný. To Hurrican Karlovy Vary mají v první pětce bodování celé ligy hned 3 borce. A sice úplného lídra bodování Michala Klápu, a s 26 body se dělí o 4. a 5. příčku Jan Zavadil s Michalem Strachotou. 

Bulldogs Brno - FB Hurrican Karlova Vary
Neděle 24.11.2019 18:00
MSH Vodova Brno


-Filip Volovec