Muži odehrají zápas v Petrovicích

V sobotu 25.9. v 17:00 čeká mužský A tým další prvoligové utkání. Dosud jsou Buldoci stoprocentní, změnit se to pokusí Z.F.K. Petrovice.
Severomoravské Petrovice mají po třech odehraných kolech na svém kontě 3 body za výhru v prvním zápase sezony nad Slovanem Havířov. Od té doby se Petrovicím však nedaří, s Českými Budějovicemi i Letkou prohrály shodně 9:2. V individuálních statistikách žádný hráč výrazněji nevyčnívá. Nejlépe si zatím vede s pěti brankami Ondřej Firda. Za zmínku stojí ještě čtyřgólový Roman Oborák nebo odchovanec Ostravy Dominik Chvastek. Loni se dařilo také Petru Kašparovi, jeho start v zápase s Bulldogs je však nejistý.
Buldokům v letošní sezoně zatím šlape hlavně ofenziva. Minulý víkend si muži zastříleli v Českých Budějovicích, divoké utkání na jihu Čech vyhráli 12:6. Dobře funguje širší kádr, bodově se totiž na výhrách podílí mnoho různých hráčů. Aktuálním lídrem kanadského bodování je se sedmi body Adam Konečný. Aspoň čtyři body mají i Josef Žižka, Matyáš Němec, Filip Sedmera a Martin Grlický. Jako důkaz kvality všech třech formací může sloužit také fakt, že žádný hráč základní sestavy není po třech utkáních bez bodu. V brance válí Jakub Haltmar, který byl zaslouženě již dvakrát vyhlášen hráčem zápasu a svého brankářského kolegu Kryštofa Bartka do branky ještě nepustil ani na minutu.
Buldoci letos v 1. lize zatím nepoznali hořkost porážky. Zda tomu tak bude i nadále se ukáže v sobotu v 17:00. Utkání v Petrovicích můžete sledovat prostřednictvím textového přenosu nebo online vysílání.