Město perníku přivítá Buldoky

Pardubice čeká souboj o důležité body
Nelehký úkol stojí před brněnskými Buldoky v nedělním zápase proti týmu Pardubic. Budou totiž čelit soupeři, který již hraje takřka o vše, ztráta Sokola na postupové pozice do play-off jsou v současné chvíli 4 body a ty se v Superlize nezískávají lehce, každé zaváhání může vzhledem k pouhým šesti zbývajícím zápasům znamenat razantní snížení postupových nadějí. Pořadí od pátého místa až po osmé, poslední postupové, je však velmi vyrovnané a deváté Pardubice stále cítí šanci na historicky první postup do bojů o titul.

Největšími tahouny pardubického týmu jsou již tradičně útočník Martin Zozulák a výborní diváci. Ti zachovávají svému týmu přízeň i v době, kdy se pohybuje mimo příčky zaručující play-off, i díky tomu se Pardubice drží na vrcholu tabulky průměrné návštěvy. Byl to právě tým Sokola, kdo držel ještě do nedávna rekord v návštěvnosti Superligy, než jej překonali úžasní brněnští fanoušci při zápase s Tatranem.
První souboj vyzněl možná až překvapivě jasně pro Buldoky, pod výhru 13:4 se hattrickem podepsal Jakub Mendrek, který by jistě rád podobný výkon zopakoval i tentokrát. Buldoci totiž potřebují body k potvrzení své pozice na pátém místě, i pro ně má tedy zápas s Pardubicemi vysoký stupeň důležitosti.

Přejme tedy našim hráčům, aby se z Pardubic vraceli s dobrou náladou, která nebude způsobena pouze zakoupením zdejší proslavené sladké dobroty.
 


tahejsnami-web-–-kopie.png