Konečně! Mužský A tým čeká první zápas sezony

Necelých 11 měsíců uteklo od posledního prvoligového utkání A týmu mužů. V sobotu 4. září bude dlouhé čekání ukončeno, Buldoci se vypraví na zápas do Jaroměře.
Jakub Hanák | 3.9.2021

Bulldogs během letní přestávky přišli o dva klíčové hráče, Petr Koláčný a čerstvý juniorský mistr světa Lukáš Punčochář míří do týmu superligového šampiona z Mladé Boleslavi. V rámci Poháru Českého Florbalu se Buldoci utkali s Otrokovicemi (prohra 6:3), FbC Ostrava (prohra 5:3) a úspěšnou generálkou před sezonou bylo utkání se Znojmem (výhra 8:3).
Jaroměř byla v rámci Poháru úspěšnější. Porazila superligové týmy Pardubic a Hattricku, avšak nestačila na prvoligového rivala Start98 Kunratice. Pokud bychom však srovnali oba týmy na základě výsledků z nedohraného loňského ročníku, byli by na tom Buldoci výrazně lépe. Brněnský tým získal 9 bodů z 12 možných, zatímco Jaroměř pouze 5 bodů z 21 možných. Mezi klíčové hráče Jaroměře budou patřit stejně jako minulou sezonu Petr Hašek, Michal Nožička a Filip Krigovský.
Zápas začne v sobotu 4. září v 19:00 v Jaroměři. Utkání můžete sledovat prostřednictvím online textového přenosu nebo živého videopřenosu.