Kladivo na Havířov! Muži zvládli první domácí čtvrtfinálový zápas

BRNO – Někdo používá kladivo na čarodějnice, my máme pro změnu hráče, jehož můžeme postavit proti Havířovu. Miroslav Kladivo čtvrtfinálového soka v prvním mači sestřelil dvěma góly a asistencí.
DSC04541_Fb.jpg
První vítězství v letošním play off se rodilo poměrně hladce. Buldoci šli do vedení už ve třetí minutě, kdy se poprvé prosadil Kladivo a svůj náskok muži upravili koncem první části. Střely po úvodní dvacetiminutovce mluvily jednoznačně pro nás – 9:2, a tak samo i skóre – 3:0.
Zkušenosti se projevily i ve druhé periodě, muži sice z deseti střel dvakrát inkasovali, zato ale sami čtyřikrát skórovali.
Nakonec naši Buldoci porazili v prvním čtvrtfinálovém souboji Exelsior Havířov 9:3 a již dnes (17:00) vyzvou soupeře z moravskoslezského kraje na odvetu. Povezou si svěřenci Davida Kyzlinka do Havířova vedení 2:0 na zápasy?


„Podařilo se nám do utkání dobře vstoupit a chytit tempo a důraz zápasu. Ve druhé třetině začal být soupeř mnohem aktivnější, na což jsme si museli chvíli zvykat, ale díky tomu, že hrál na riziko, se nám jej dařilo občas trestat. Víme, že soupeř bude zítra mnohem lepší a na to se musíme připravit,“ přiznal Kyzlink.