Florbalová Superliga podruhé zavítá do Hodonína

17.11. to nebude jen státní svátek, ale také svátek pro všechny, kteří fandí děrovanému míčku. Podruhé do hodonínské haly zavítá zápas florbalové Superligy. Letos to bude opět mezi brněnskými Buldoky, kteří prozatím hledají ten správný rytmus a loňským vicemistrem z Vítkovic. V dresu Brňanů se představí i hodonínský Václav Černoch, který letos patří k tahounům týmu a slovenský reprezentant, trenér mládeže Florbalu Hodonín a skalický rodák, Lukáš Mráz. Začátek utkání je na 20:00, avšak již od 18:00 bude probíhat autogramiáda a doprovodný program.
Pátek bude probíhat v duchu velké florbalové show – fotokoutek, soutěže o ceny, florbalový obchůdek, možnost vyfotit se s florbalovými hvězdami a další. Součástí programu bude i vystoupení taneční skupiny Sweeties, moderovat celou akci bude brněnský moderátor FREE rádia, Libor Červínek. Milovníci Bulldogs se mohou těšit i na fanshop. „Loni dorazila do Hodonína nejvyšší návštěvnost za celou sezónu na mistrovské utkání – 752 diváků. Letos chceme atakovat hranici návštěvnosti okolo tisíce. Vstupné bude jako loni – děti do 15 let zdarma, ostatní za symbolickou padesátku, nebo dvě eura. „Věřím, že si to všichni velmi užijí a dorazí do ochozů spousta lidí. Těším se, že se Hodonín opět stane epicentrem florbalu na Slovácku a ukážeme to oběma týmům,“ dodává hlavní organizátor a promotér utkání, Jiří Wagner.
 
Brněnský klub má velmi silné vazby na Hodonín, a tak se stává výjezdní utkání v Hodoníně již tradiční. Před nedávnem se do čela A týmu postavil i kouč bývalých extraligových hvězd, Lukáše Bábíčka a Jury Wagnerem, Filip Vítek. Co na to říká hlavní promotér? „Jsem moc zvědavý, jak to tentokrát Filip (pozn. Vítek – hlavní trenér Bulldogs Brno) uchopí. Už jsme to projednávali s Bejbym (Lukáš Bábíček) a jsme fakt zvědaví. Výkony hráčů Brna jsou zatím za očekáváními. Věřím, že se jim podaří nakopnout vítěznou vlnu právě v Hodoníně. My se budeme snažit připravit pro všechny pekelnou atmosféru,“ dodává Wagner.
 
Hlavním organizátorem utkání je společnost Hodonín Sports Events a florbalový klub Florbal Hodonín. A jaké jsou hlavní cíle pro toto utkání? „Chceme přivést 1000 návštěvníků do Hodonína, ukázat dětem a rodičům florbal na té nejvyšší úrovni, dobře se pobavit, udělat show i pro kluby a udělat největší akci na hodonínské hale v letošním roce. Snad se nám to povede,“ dodává Wagner.
 
Generálním partnerem utkání je společnost ČEZ Teplárenská, hlavními partnery jsou ČSAD Hodonín a autoservis DAF Hodonín, Partners Market, Autorenova a další.
 
Hlavní program začne ve 20:00. Hala bude pro všechny milovníky florbalu otevřena od 18:00. Vstupenky se dají také rezervovat na e-mailu info@florbalhodonin.cz. Více informací o utkání lze získat na www.florbalhodonin.cz

Fotogalerie z loňského utkání v Hodoníně