Do Brna přijede nováček z Litvínova

Blíží se neděle a další zápas našich chlapů. Poslední zápasy nevyšly úplně podle plánu a tak si Bulldoci budou chtít spravit chuť na Bivojovi z Litvínova. Zdá se to jako snadné sousto, protože Litvínov sedí na samém konci superligové tabulky a navíc je v soutěži nováčkem, ale ani to nemění nic na faktu, že to bude jistě zajímavé utkání. Jako vždy se na Vás těšíme na hale ve Vodově ulici 22.11. v 17:00.




Dneska jsme se na pár otázek zeptali Davida Coufala.

Ahoj, už máte za sebou část sezóny, jak ji zatím hodnotíš?
Ahoj. Myslím si, že první polovinu sezóny můžeme hodnotit jenom kladně. Vstup do soutěže nám vyšel na výbornou, vyhráli jsme osm zápasu v řadě a okupovali i první příčku. Samozřejmě dva poslední zápasy vrhají trochu stín na první polovinu zápasů superligy, nicméně nutno podotknout, že obě prohry přisly s top týmy a tam, kde výhry měly přijít i přišly, což je podle mě to nejdůležitější.

Další utkání hrajete s Litvínovem, je to nováček v soutěži, co na jeho počínání říkáš?
Litvínov je poslední tým, na kterého jsme letos ještě nenarazili. Neočekávám nic jednoduchého. Sám moc dobře znám Litvínov ještě z první ligy, kde jsem válčil s Havličkovým Brodem. Jedná se o klasický severský tým, který hraje hodně do těla a je tím pro soupeře dost nepříjemným. Každopádně, podle mého názoru, náš tým je natolik kvalitní, že si s Litvíinovem hravě poradí a tři body zůstanou doma před skvělými fanoušky.

Sleduješ i jiné brněnské sportovní kluby, nebo jiné sporty obecně? 
Samozřejmě sleduji výkony prvoligového Hattricku. Tuším, že se jim, stejně jako nám, úvod sezóny povedl a doufám, že v těchto výsledcích budou i nadále pokračovat. Co se týče jiných sportů, tak určitě hokejová Kometa na tom letos není tak, jak by si ona i samotní fanoušci představovala. Věřím ale, že i Kometa má natolik kvalitní kádr, že se ještě zvedne a o nějakou tu příčku v tabulce postoupí směrem vzhůru.