Další těžký soupeř na startu nového roku

Potvrdit výhru nad Vítkovicemi se pokusí Buldoci v souboji s Chodovem

Začátek nového roku je v podání brněnského týmu ve znamení zápasů s elitními soupeři, po pohárové prohře s Mladou Boleslaví a ligové výhře nad Vítkovicemi se hráči Bulldogs chystají přivítat aktuálně třetí tým tabulky, Chodov. Ten dlouhou dobu jako jediný naháněl mladoboleslavského suveréna, dvě nečekané prohry v posledních zápasech však znamenaly propad na třetí místo. Tato bodová ztráta bolí tým z Jižní Města o to víc, že se o ni zasadily dva poslední týmy Superligové tabulky, Liberec a Kladno. Chodovští hráči tedy nemají o motivaci nouzi a jejich jasným cílem je opět naplno bodovat.

Ofenzivně tým táhne reprezentant Patrik Dóža, který zároveň vévodí kanadskému bodování celé soutěže. Nelze nezmínit jeho galapředstavení v zápase s Tatranem, ve kterém si připsal 10 kanadských bodů, gólem a asistencí se podílel i na výhře svého týmu v prvním vzájemném zápase s Buldoky v této sezóně. Souputníkem v útoku je mu brněnskému publiku dobře známý Martin Koutný. Obranu táhne výbornými výkony produktivní Tomáš Sýkora, další velká opora loňského tažení vyřazovacími boji, brankář Daniel Mück, zatím svoji oslnivou formu hledá a v zápasech tak dostává příležitost i zkušený Jan Barák.
Buldoci jsou však odhodláni dokázat, že výhra nad Vítkovicemi nebyla pouhá náhoda, vpřed je požene také touha oplatit porážku z posledního vzájemného utkání, které skončilo výsledkem 4:6. Pokud i vy toužíte po skvělém florbalovém zážitku, přijďte podpořit brněnské Buldoky v repríze loňského semifinále play-off a pomozte svým fanděním domácímu týmu ke třem bodům.


15.01.17 17:00 MSH Vodova Brno
Itelligence Bulldogs Brno vs. Fat Pipe Florbal Chodov


 

Generálním partnerem utkání je společnost ZVĚROKRUH

Zvěrokruh je celorepubliková síť 51 prodejen potřeb pro domácí mazlíčky. Ve vybraných prodejnách Zvěrokruhu najdete také živá zvířata od spolehlivých dodavatelů. Proškolený personál je vždy připraven poradit zákazníkům s výběrem vhodného krmiva a další chovatelskou problematikou. V Brně nás najdete celkem čtyřikrát! Přijďte k nám třeba do Galerie Vaňkovka, kde máme jednu z nejmodernějších chovatelských prodejen vůbec, anebo nakupte na www.zverokruh-shop.cz

zverokruh-bila-(1).PNG



tahejsnami-web-–-kopie.png