Cesta na Štěrkoviště

Již tuto středu pokračují superligové boje, do kterých zasáhnou i brněnští Buldoci. S cílem udržet stoprocentní bilanci vyrazí na horkou půdu otrokovických Panterů. 
Nečeká je ovšem nic lehkého, bouřlivé prostředí haly Štěrkoviště a bojovná hra domácích podpořená řadou individualit v čele s Karlem Ťopkem a brankářem Michajlovičem je často nepřekonatelnou překážkou pro ostatní superligové týmy v jejich honbě za body. Proto není překvapením, že otrokovický trenér Karel Ševčík cílí se svým týmem opět na postup do play-off.
V prvním kole se Panthers utkali s týmem Vítkovic, a přestože ze zápasu odešli jako poražení, vysoké tempo a nasazení naznačují styl, který lze od tohoto týmu očekávat. Ve včerejším utkání druhého kola s Ostravou prohráli o jednu branku 4:3. Je tedy otázkou, zda se ve středečním zápase proti našemu týmu projeví více jejich rozehranost, nebo únava způsobená krátkou pauzou mezi zápasy. Věříme však, že hráči Bulldogs budou připraveni na obě možnosti a na své konto si připíší třetí výhru v řadě.
Zveme Vás tedy, abyste alespoň na dálku sledovali zápolení Buldoků a společně s námi fandili brněnskému týmu v jejich cestě za dalšími body.
 
ST 28. 9. 18:00, 3. kolo, SH Štěrkoviště Otrokovice

Výsledky vzájemných zápasů v Tipsport Superlize ze sezóny 15/16:
14.2. Bull-Pan    3:6
5.10. Pan-Bull    4:5
 
Víte že: Dlouholetá opora týmu Panthers Karel Ťopek je hrajícím předsedou klubu? 

tahejsnami-web-–-kopie.png