Bulldogs přivítají Liberec!

V rámci 15. kola florbalové superligy se do Brna přijede porvat o body severočeský Liberec. Na zápas se můžete těšit 14. prosince ve 20 hodin na domácí hale Vodova.
Nejvyšší česká florbalová liga se již přehoupla do své druhé poloviny. To znamená, že jsou na řadě odvety prvních zápasů. A Brno má rozhodně co vracet, protože minule se z města pod Ještědem vraceli s nelichotivým výsledkem 3:10. Na konci září buldoci doplatili na hloupé chyby při hře na balonku a pomalejší pohyb.

Od 7. kole ovšem uplynulo spoustu času, a Brňané se oproti začátku sezony výrazně herně zvedli. Velké problémy by buldokům mohlo nadělat velmi produktivní duo Valeš-Ferdan, přece jen mají dohromady 45 bodů a jsou tahouny Libereckého týmu.

Zatímco buldoci poslední zápas prohráli v Praze s Vinohrady. Tak Liberec naopak svůj poslední zápas s pražským Tatranem dokázal velmi sympaticky otočit čtyřmi brankami ve třetí třetině z 2:5 na 6:5. Je tedy jasné, že nadcházející zápas 15. kola nebude vůbec jednoduchý.

My ovšem pevně věříme, že se doma podaří Liberec zlomit a oplatit jim tak výsledek prvního zápasu.


 

Generálním partnerm utkání je specializovaná prodejna Sport9595.png

Vybavte se na zimu kvalitním oblečením a vybavením od prověřených výrobců. Pokud již vše máte, můžete si nechat seřídit lyže či snowboard na nejmodernějších strojích Montana.

Během utkání budeme soutěžit o ceny, které využijete nejen v zimě na lyžích. 

Více o prodejně najdete na stránkách
Sport95 nebo na FACEBOOKU






API_6997.jpg
(FV)