Bulldogs po 25 letech opustí nejvyšší soutěž

A tým mužů nestačil v baráži na Hattrick Brno a po prohře 3:1 na zápasy sestupuje do 1. ligy.
B r n o - Muži v sobotu 27.4. dokázali poprvé v sérii porazit Hattrick Brno, a vykřesali si tak naději na záchranu. Buldoci si v první třetině díky dvoum brankám Mráze a jednom gólovém příspěvku Grlického vytvořili hned v úvodní třetině vedení 3:0. Do konce zápasu Hattrick kousal, ale tentokrát již stav zápasu nezvrátil. 

V neděli se buldoci vydali do Maloměřic na hřiště soupeře sérii vyrovnat. Již v 5. minutě ale bylo jasné že to nebude snadné. Na 1:0 otevřel skóre Malich a do konce první periody ještě soupeř odskočil na rozdíl dvou branek po trefě Hronka.

Na začátku druhé třetiny vykřesal naději a snížil skóre Jan Vojtíšek, ovšem do konce druhé dvacetiminutovky už se trefovali pouze domácí. Na 3:1 zvyšoval Grábl po asistenci Ondráčka. Ondráček pak asistoval ještě na brance Coufala a před koncem druhé třetině i sám vstřelil branku. A do šaten se tak odcházelo za stavu 5:1 pro Hattrick. 

Stejně jako ve druhé třetině, i v té třetí se první trefili buldoci. Na 2:5 snižoval Lorenc a Bulldogs začali dlouho před koncem riskovat ve hře bez brankáře. Do konce zápasu už si však soupeř svůj náskok pohlídal, a na konci zápasu mohl slavit. Posledním střelcem Bulldogs Brno v této sezóně tak byl Radim Komínek


FBŠ Hummel Hattrick Brno - Bulldogs Brno 8:3
branky: 5. Zdeněk Malich, 8. Matěj Hronek, 26. Jan Grábl, 30. David Coufal, 37. Luděk Ondráček, 50. Marek Fuchs, 57. Dominik Dvořák, 58. Jonáš Kůra - 24. Jan Vojtíšek, 48. Ondřej Lorenc, 50. Radim Komínek; rozhodčí: Filip Drápal - Jakub Pospíšil; vyloučení:1:2; využití: 0:0; diváků: 400; zásahy brankářů: Filip Kejík 16 - Jan Mazánek 11, Filip Kuhn 8; po třetinách: 2:0, 3:1, 3:2;


-Filip Volovec