Bulldogs doma porazili Ústí

Buldoci se o víkendu v rámci 15. kola utkali doma s týmem ze středu tabulky a jasně potvrdili pozici favorita.
B r n o - Bulldogs do utkání vstoupili v lehce vlažnějším tempu a dovolil Ústí hrát s nimi vyrovnaný florbal. Šance jsme mohli vidět na obou stranách a hra se místy přesouvala hodně nahoru a dolů. Brankové ticho rozsekl až v 16. minutě domácí Michal Pešák, kterého nahození se za pomoci určité dávky štěstí dostalo až za brankovou čáru. 

Do druhé dvacetiminutovky vstoupili lépe hosté, který svůj brzký tlak přetavili ve vyrovnávací branku. To byl ovšem evidentně signál pro domácí, kteří tento zápas již nadále nenechali náhodě. Nejdříve zhruba půlminutky poté se po krásné přihrávce Punčocháře prosadil Tomáš Kadavý, který tak pro Ústí rozjel desetiminutovku hrůzy. Na rozdíl dvou branek poté upravoval Adam Konečný. Ani přesilovka hostí nepřinesla zvrat druhé třetiny a po odbráněném oslabení se domácí mohli radovat z dalšího gólu Adama Konečného. Do konce druhé periody se ještě stihl prosadit Martin Žák a buldoci tak odcházeli do šaten s pohodlným náskokem 5:1.

Ve třetí třetině sice hosté ještě přidali snižující branku, která mohla zdramatizovat koncovku utkání, ale po trefě Lukáše Punčocháře už bylo definitivně rozhodnuto a ani branka Ústí minutu před koncem na tom nic nezměnila.


Bulldogs Brno - Florbal Ústí 6:3
branky: 16. Michal Pešák, 24. Tomáš Kadavý, 26. Adam Konečný, 31. Adam Konečný, 34. Martin Žák, 54. Lukáš Punčochář - 23. Vít Pavelka, 50. Václav Vavruška, 60. Ondřej Kawulok; rozhodčí: Radim Sýkora - Miroslav Tkáč; vyloučení: 1:1; využití: 0:0; diváků: 56; zásahy brankářů: Kryštof Bartek 19 - Marek Netopilík 17; po třetinách: 1:0, 4:1, 1:2;


-Filip Volovec