Buldokům skončila sezóna

Buldokům zůstala brána do Superfinále zavřená. Semifinálová série skončila v nejkratším čase. Kromě prvního utkání, které skončilo debaklem, však brněnští florbalisté bojovali a všechna další střetnutí byla velmi vyrovnaná. 
stav.jpg3. semifinále bylo od samého počátku velmi vyrovnané. Buldoci šli dvakrát do vedení, Chodovští však vždy rychle odpověděli. Za stavu 2:2 se karta obrátila a dotahovat museli Buldoci. To se jim povedlo necelé 4 minuty 
před koncem zápasu. Fanoušci v hale vodova již čekali, že přijde prodloužení. Po nepřesné rozehrávce se ale do posledního útoku vydali Pražané a chybu potrestali pouhých šest vteřin před závěrečnou sirénou.  5:4
 
Stejně jako byla utkání v Praze naprosto odlišná, jiný průběh měla i dvě utkání v hale Vodova.



Druhý zápas začali lépe hosté. Už v první minutě využili Chodovští chladnějšího nástupu Buldoků a ujali se vedení. Další branky padali až v druhé části. Bohužel opět do brněnské svatyně. Až za stavu 0:5 se podařilo Buldokům dostat míček za záda Mücka.
Poslední periodu zahájili lépe opět hosté. Rozdíl čtyř branek se zdál být nedostižitelný. V 50. minutě za stavu 2:6 se však Buldoci probrali a ukázali tu pravou buldočí zarputilost a bojovnost. O pět minut později na tabuli svítil stav 5:6. V čase 58:38 navýšil skóre Chodovský Ondrušek. Do varu pak fanoušky vrátil Radek Krajcigr, který půl minuty před koncem utkání snížil manko na jednobrankový rozdíl. Stejný hráč ale následně  všechny v hale zase zchladil. Jeho nepřesnou přihrávku vystihnul Patr Pražák. Stvrdil tak výhru v zápase a také postup Chodovských florbalistů do Superfinále. 



Semifinále s Chodovem hodnotí trenér Jan Kadlec a nejlepší hráč 4. utkání, Jirka Koutný.