Buldoci zvítězili na staré známé půdě

Brněnské Áčko se vydalo na známou půdu do Znojma v rámci 4. kola první ligy mužů.
Z n o j m o - V první třetině mělo mírnou střeleckou převahu Znojmo, těžilo z ní ovšem až v závěru dvacetiminutovky když v 18. minutě poslal domácí do vedení Kucharič. Do šaten se však stejně šlo za vyrovnaného stavu, jelikož ještě téměř minutu a půl před sirénou vyrovnal skóre Adam Konečný.

V rámci druhé třetiny čekalo publikum na gól také dlouho, radosti se dočkalo jako první to brněnské, když ve 31. minutě když svým druhým gólem v zápase poslal Buldoky do vedení Adam Konečný. Vedení na straně hostů ovšem na výsledkové tabuli nesvítilo dlouho, již za 31 sekund bylo totiž opět srovnáno z hole Vlčka a gólový účet se tak pro druhou třetinu opět uzavřel.

Prvních deset minut třetí třetiny už dle zvyku dnešního zápasu nepřineslo žádný gólový zářez. Věci se ovšem začali dít, když po dvou ostrých zákrocích Znojma dostalo Brno výhodu přesilovky 5 na 3. Nabídnutou výhodou Brno nepohrdlo a do vedení jej poslal Martin Grlický. Hodně vyhrocený konec zápasu přinesl i přesilovku domácích, kterou však brňané zvládli ubránit. Naopak Znojmo nabídlo Brnu ještě jednu příležitost přesilovky 5 na 3, kterou opět potrestal Martin Grlický a ztvrdil tak výhru a zisk tří bodů na horké znojemské půdě.


-Filip Volovec