Buldoci uspěli v Budějovicích a dnes je čeká domácí mač

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Výhru za tři body nad Českými Budějovicemi (4:2) si muži připsali v pátek v noci, k regeneraci a přípravě na další utkání ale měli nezvykle málo času: jediný den.
Utkání začalo ve velkém stylu, muži už v čase 2:19 šli do vedení, ale domácí Štírci brzy srovnali krok. Důležitou branku vstřelil necelé tři minuty před koncem periody Peter Bezeg po asistenci Tomáše Kadavého.  V prostřední části se z jediné branky radovali domácí, kteří se tak snažili zdramatizovat utkání, hned v úvodu poslední periody ale Buldoci znovu odskočili do vedení.
„Těžké utkání ve všední den, které jsme však zvládli. Domácí dobře bránili a často měli navrch v osobních soubojích. S tímto jsme se vyrovnali ve třetí třetině, což byl klíč k dnešnímu úspěchu. Závěrečný tlak jsme dobře dobránili,“ těšilo Davida Kyzlinka. Jak sám trenér říká, výkon jeho borců gradoval s poslední části, ve které, stejně jako v té první, vstřelili dva góly. Čtyřmi góly tak Brňané vyloupili České Budějovice, už dnes je ale čeká domácí mač s posledními Petrovicemi.
Ty mají po jednadvaceti kolech jedenáct bodů a jsou poslední. Zvládnou muži takto náročný program a uspějí i proti papírově slabším soupeřům? Dorazte nás podpořit!

Bulldogs Brno – Z.F.K. AQM Petrovice
neděle 26. ledna od 17:00, SH SportPoint Brno