Buldoci si z ústí přivezli 3 body

V rámci 3. kola 1. ligy mužů se Bulldogs vydali bojovat o body do vzdáleného Ústí nad labem.
Ú s t í  n a d  L a b e m - Do první dvacetiminutovky vstoupili lépe domácí a od sedmé minuty se ujali vedení 1:0. Martin Žák však v 15. minutě vyrovnal a vyprokvokoval tak do konce třetiny ještě spoustu akce. V čase 16:16 se totiž Ústí dostalo zpátky do vedení, které však o 30 vteřin později z výsledkové tabule umazal svým gólem Martin Grlický.

Druhá perioda už ale patřila hostům, po 6 minutách poslal Bulldogs poprvé v zápase do vedení Josef Žižka a o dvě minuty později ještě zvyšoval na dvoubrankový náskok. Do konce třetiny se ještě stihli prosadit oba týmý, nejdříve na 5:2 zvyšoval Adam Konečný a 3 minuty před koncem Ústí snížilo opět na rozdíl dvou branek.

 
V polovině poslední třetiny Ústí prováhalo šanci v podobě trestného střílení a trest přišel o 4 minuty později když Zdeněk Bajnar zvyšoval již na 6:3. Do čtyřbrankového trháku pak hosty poslal svým gólem Matyáš Němec a zdálo se rozhodnuto. Domácím se sice do konce zápasu ještě dvakrát podařilo změnit číslo na výsledkové tabuli, na obrat to už však nestačilo, a tak si brňané vezou ze severu Čech 3 body za vítězství 7:5.

-Filip Volovec