Buldoci se utkají před televizními kamerami s Otrokovicemi

Blíží se pondělí 5. Října a naši muži se představí v jejich letošním prvním utkání před televizními kamerami. Bulldogs Brno se předvedou v “Bitvě o Moravu“ na půdě Otrokovic.  Superliga je zatím na svém začátku, ale podle tabulkových předpokladů jsou favorité právě naši chlapi, kteří v letošní sezóně zatím nenašli přemožitele. Naopak Otrokovice mají zatím vyrovnanou bilanci, doma zvládli porazit Pardubice 7:4, ale ve druhém kole padli ve Vítkovicích v poměru 0:8. Také statistiky z posledních let se přiklání k celku z Brna, Bulldogs mají s Otrokovicemi zatím pozitivní bilanci, když tři zápasy z pěti vyhráli. Tudíž Bulldogs Brno budou chtít potvrdit svoje vysoké ambice, ale Panters jim nic nedají zadarmo. Čeká nás tedy, jako vždy velmi prestižní souboj o “Vládce Moravy“.
O pocity pár dnů před zápasem jsme se zeptali Filipa Kejíka:
Čau, v pondělí vás čeká zápas před televizními kamerami a to ještě v "Bitvě o Moravu", jak se na tento zápas těšíš?
Na zápas se těším jako na každý jiný. Neřekl bych, že chci víc vyhrát než v jiných zápasech, ale chci vyhrát co nejvyšším rozdílem, protože Otrokovice nepatří zrovna k mým oblíbeným týmům.
Přece jenom je to derby, máš nějakou speciální přípravu po mentální stránce, bereš to jako speciální zápas, nebo zapas jako každý jiný?
Nepřipouštím si, že bychom mohli prohrát, protože otrokovičtí by i v první lize měli problém dostat se do play off. Bohužel i my občas umíme překvapit a hrát jako smyslů zbavení, což nás často stojí lepší výsledek.
Jak jsi v úvodu sezóny spokojeny s vašimi výsledky?
Spokojený můžu být jen do určité míry. Proti Vítkovicím jsme chtěli 3 body. Po našem výpadku jsme ale mohli být rádi aspoň za dva. Pokud se vyvarujeme hluchým místům, vyhráváme. Pokud naše myšlení nezlepšíme, bude nás to mrzet, jak říká známý věštec Ivo Prorok
Jaký máš zatím názor na výkony svého oponenta v brance, Radovana Michaljoviče, který má zatím průměr obdržených branek na zápas na čísle 6.
Nijak extra to nesleduju abych se přiznal, ale Radovana beru jako top gólmana v Tipsport superlize a jestliže dostává tolik gólů, bude to mít na svědomí obrana. Budu ale doufat, že se proti nám špatně vyspí.