Buldoci potrápili Chodov!

V rámci utkání 21. kola se Brněnští Buldoci vydali do Prahy, a to konkrétně na utkání s Chodovem.
Chodov vstoupil do utkání o něco lépe, již v 15. vteřině z první střely poslal pražany do vedení Mikeš. Nepříliš dobrý start do zápasu ale vylepšil o minutu a půl později ze standartní situace Grlický. Hned od prvních momentů zápasu to tak vypadalo na přestřelku, oba týmy se na několik dalších minut ale uklidnili, a začali hrát vyčkávací florbal. Z této taktiky vytěžil vedení opět Chodov, po křižné přihrávce Vávry se trefil Ondrušek. Buldokům na odpověď ale zase stačily necelé dvě minuty. Krásnou střelou pod víko vyrovnával Kadavý. Za 53 vteřin musel brankář domácích opět tahat balónek z branky, stav zápasu totiž otáčel Konečný. Ani ne dvě minuty poté dokázal nabídnutou přesilovku využít Fajt, a tak Brno odcházelo do šaten za dvoubrankového vedení!

Na začátku druhé dvacetiminutovky se Chodov dostával do šancí podobně jak v té první, brankář Bartek ovšem jakoukoli změnu stavu odmítal. Chodovu se podařilo korigovat stav zápasu v 35. minutě, Ondruškův druhý gól upravil na rozdíl jedné branky. Do konce druhé periody Chodov nakopnul motor a ujal se otěží zápasu. Nejprve svým třetím gólem srovnával Ondrušek, o chvíli poté pak vedení na stranu pražského klubu strhnul Mikeš. 

Do poslední části zápasu tedy Brno vstupovalo s jednogólovým mankem. To se však nelíbilo Martinu Fajtovy, který po minutě a půl svým druhým gólem vyrovnal. Týmy se nejspíše domluvily, že budou skórovat vždycky chvilku po sobě, v 50. minutě poslal do vedení Chodov Kašovský, a v téže minutě opět srovnával Ulman. Jenže vyrovnaný stav svítil na výsledkové tabuly opět jen zhruba minutu, Vávra totiž strhnul vedení opět na stranu domácích. Na další gól diváci opět nemuseli čekat dlouho, bohužel pro ty brněnské se po dvou minutách opět prosadil Vávra. V 56. minutě už to bylo o tři branky, nikdo neví jak, ale Maxa plácnul do balónku a Bartek ho musel tahat zpoza svých zad. Buldoci sice zkoušeli i hru bez brankáře, ovšem na Chodov to nestačilo, do konce zápasu se ještě trefil Matějčík a za buldoky body sbíral ještě Konečný který pět vteřin před koncem upravil na 10:7.


IMG_4802.jpg

-Filip Volovec