Buldoci patří do superligy, říká nová posila Lukáš Gregr

Buldoci před vyřazovacími boji posilují, útoku má pomoct posila z Aligators Lukáš Gregr. Zkušený útočník má za sebou první start v našem dresu, jak si užil premiéru a kam to chce s Buldoky dotáhnout? To se dočtete v rozhovoru.
10.1.2023

68C189D7-8245-4839-8149-2D1A041E0780.jpgLukáši, vítej v Brně. Jak tě buldočí smečka přijala?
Kluci mě přijali suprově. Se spoustou z nich se znám z různých turnajů a s ostatními se postupně poznávám. Cítím, že je tu dobrá parta lidí, a to je vždy klíčové, hlavně v důležitých zápasech.
 
Máš za sebou první zápas v našem dresu, ten se však příliš nepovedl. Přesto by mě zajímalo, jak se ti s novými spoluhráči hrálo?
Bohužel, je to tak, první zápas v novém roce se nám úplně nepodařil. Prospali jsme první třetinu a pak už se zápas těžko doháněl. Samozřejmě si ještě musím zvyknout, ale věřím, že to bude fungovat a do play off už bude vše klapat, jak má. Jinak se spoluhráči je to zatím super. Je důležité, že si dokážeme říct, co a jak a mluvíme o jednotlivých herních situacích.
 
Buldoci mají ty nejvyšší ambice. Těšíš se na play off?
Na play off se moc těším, byla to pro mě jedna z hlavních motivací. Mám rád důležité zápasy, vždy je to jiná soutěž s daleko větším nábojem.
 
Co bys chtěl s Buldoky dokázat?
Moc rád bych se s týmem popral o postup do Livesport Superligy. Brno a obecně celá jižní Morava potřebuje tým v superlize a Buldoci tam historicky mají své místo a já se budu snažit pomoct, aby ho tam měli zase znovu.
 
Na domácí zápasy Bulldogs chodí pravidelně okolo 200 diváků, s blížícím se play off by návštěvnost mohla ještě vzrůst. Těšíš se na brněnské fanoušky?
Těším se hodně. Jsem Brňák, mám zde rodinu a přátele, takže i pro ně jsou zápasy blízko a můžou nás přijít podpořit. Fanouškům patří obrovské díky už nyní a budu rád, když budou nadále chodit a my se jim za to odměníme dobrými výkony.
 
Na dresu máš číslo 87. Má pro tebe nějaký speciální význam?
Není to moje nejoblíbenější číslo, ale vždy jsem došel do týmu, kde moje oblíbené bylo zabrané. Tak jsem zvolil druhou možnost, a tak nějak ve florbale už ke mně toto číslo patří.  Je to číslo, které nosí Sidney Crosby. Byl a je to jeden z mých hokejových vzorů, kterého vnímám jako komplexního hráče s výbornou střelou, ještě lepší nahrávkou a v posledních letech i jako velkého týmového lídra.