Buldoci i doma pokračují ve vítězné sérii

Bulldogs v rámci 6. kola přivítali doma Rožnov

 

B r n o -  I když domácí Buldoci v první dvacetimunutovce svého soupeře jasně přestříleli 11:6, branky se diváci v první třetině nedočkali.

To do té druhé však hráči domácího družstva již pálit ostrými začali. Hned po necelé půlminutě rozvlnil síť za brankářem hostů Josef Žižka. I díky velké střelecké aktivitě ze strany buldoků se fanoušci mohli radovat až o 1é minut později po zásahu Michala Pešáka. Ten tak v domácích buldocích probudil hlad po gólech a 3. branku přidal ani ne o minutu později Matyáš Němec. Do konce třetiny se stihnul trefi ještě Tomáš Kadavý a do poslední periody tak buldoci vstupovali se 4 brankovým náskokem.

Začátek poslední třetiny vypadal podobně jako té druhé, avšak z opačné strany. Za 44 vteřin se totiž síťka rozvlnila také za domácím brankářem. Podle scénáře druhé třetiny se po 10 minutách se Rožnov trefil podruhé, a stáhnul tak brněnský náskok na pouhé dva góly. Do konce zápasu už však linii zápasu diktovali domácí. Brněnskou minutku smrti začal v 57. minutě Jan Galuszka a během dalších 40 vteřin se trefili ještě Adam Konečný a Martin Žák. Do konce zápasu už diváky ze sedadel zvednul Lukáš Punčochář a potvrdil tak domácí výhru.


-Filip Volovec

 

Sestřih branek