Brno vs. Praha, Jirka vs. Martin

Uplyne týden od Euro Floorball Tour a do haly ve Vodově ulici se opět vrátí špičkový florbal. Jak nejlíp navázat na tuto událost než kláním lídra tabulky, tedy Bulldogs Brno a jeho přímým soupeřem z druhého místa, Chodovem. Tým z Jižního Města bude určitě chtít utnout neporazitelnost Bulldogs, ale Brno jako vždy bude dopředu tlačit podpora z tribun. Jak tento zápas dopadne se nejlíp dovíte, když přijdete!
Kromě toho, že se hraje o první místo v tabulce okoření toto utkání i fakt, že se proti sobě postaví bratři. JIrka a Martin Koutní. 

 


Jirko, těšíš se na toto utkání?
Je to zápas po dvoutýdenní pauze, takže se těším až zase budeme hrát.
Tím že budu hrát proti bráchovi bude tento zápas speciální. Už jsme proti sobě sice nastoupili na CO, ale to jsme se ani jednou na hřišti nepotkali. Doufám, že tentokrát se střetneme :-) 



Pár otázek nám zodpověděl i Martin.
Těšíš se na utkání?
​Určitě se těším, je to zápas o průběžné první místo v tabulce Superligy. V této fázi sezony ​se jedná o top zápas, očekávám vysokou diváckou návštěvu a super atmosféru.

 
Bavili jste se již s Jirkou o nadcházejícím utkání?
​Ano, bavili. Brácha tvrdí, že nemáme šanci na vítězství, no uvidíme.

Jste nahoře v tabulce, a tobě se daří i individuálně, s novými spoluhráči sis “sedl”?
​Myslím, že spolupráce zatím funguje dobře a co je hlavní, postupně se nám daří souhru zlepšovat. Uvidíme, jak se projeví pauza, kdy velká část týmu byla s národními výběry a tréninky tak byly specifické.



Generálním partnerem utkání je společnost 
senk.PNG