Brno je naše! Koláčný sestřelil Gullivers, na Vary ztrácíme dva body

BRNO – Další povinné tři body do kasičky. Muži si poradili s brněnským sokem Gullivers a sedmi góly ukázali, čí je Brno. Naše!

Člen zlaté juniorské party z MS juniorů Petr Koláčný ukázal, že má čich na góly, když využil nabídnutou přesilovku po špatném střídání domácích. Buldoci na využití početní výhody potřebovali pouze 25 sekund. Skvělým výkonem se o něco později předvedl náš gólman Kryštof Bartek, jenž skvěle zlikvidoval nájezd soupeře. Tento okamžik lze přirovnat ke klíčovému, protože za stavu 1:1 by hra vypadalo o poznání jinak. 
 
Domácím se nakonec přeci jen podařilo vyrovnat, vzápětí se ale rozjel náš brankostroj a Gullivers jsme odskočili o dva góly a rozdíl postupně navyšovali. „V dnešním utkání jsme střídali slušné okamžiky s naprosto tragikomickými. Za stavu 5:1 a 6:3 jsme chtěli dávat pouze góly a vůbec nebránili. Po uvědomění této situace jsme zápas relativně v klidu dohráli,“ štvalo našeho kouče Davida Kyzlinka.   
 
I nadále zůstáváme na druhé pozici, přesto jsme prvnímu místu o něco blíže. Na vedoucí Karlovy Vary ztrácíme pouhé dva body a stále více tak se tak naplňuje předpověď, že o první flek rozhodneme až ve vzájemném mači s Vary. Další zápas nás čeká již v neděli, kdy doma vyzveme osmou Jaroměř.

 

BULLDOGS vs. JAROMĚŘ
neděle 19.1.  od  17:00  v MSH Vodova