Brněnské derby! Muži se na VUT střetnou s Gullivers

Po sobotní moravské bitvě mezi Buldočkami a Olomoucí na Sportpointu uvidí Brno další velký souboj – zápas papírově domácích Sokol Brno I EMKOCase Gullivers proti Bulldogs Brno. Šlágr 17. kola 1. ligy mužů začíná na Centru sportovních aktivit VUT v Králově Poli v neděli od 18:00.
Jakub Hanák | 2.12.2022

Buldoci mají za sebou tři výhry v řadě a aktuálně je v tabulce najdeme na třetí příčce, bod za druhým Ústím a se dvoubodovým náskokem nad čtvrtým Hattrickem. Gullivers mají o čtyři body méně než Hattrick a nachází se na pátém místě. Mezi oběma soupeři však není mnoho rozdílů. Buldoci mají o kousek produktivnější útok, obrany pak jsou srovnatelné.
Lídrem produktivity, tabulky střelců i nahrávačů Gullivers je Václav Černoch s 27 body (16+11). Na hranici bodu na zápas se dostali ještě Martin Kadlec, Adam Bouška a David Novák. Brankářskou jedničkou je Matyáš Krupa.
Tak jako mají Gullivers Černocha, Buldoci mají Lukáše Mráze. Ten má formu jako hrom, už nasbíral 28 bodů (18+10) a též je lídrem ve všech třech statistických tabulkách. Přes hranici bodu na zápas už se pak dostal jen Adam Konečný, který ve čtyřech duelech nabíral dvojnásobný počet bodů. Velmi blízko zmíněné hranici však jsou Matyáš Němec, Josef Žižka, Filip Sedmera nebo Lukáš Kvapil. Jedničkou mezi třemi tyčemi je Jakub Haltmar.

Poslední vzájemný zápas ovládli Gullivers v poměru 2:1. Buldoci tak mají svému soupeři co vracet, budou však potřebovat vaši podporu! Zápas začíná v 18:00 na hale patřící VUT. Přijďte podpořit Bulldogs v cestě za třemi body!
Zápas můžete sledovat živě zde.