Boleslav trestala nedisciplinovanost


Po utkání s Chodovem Buldoci nezvládli zápas v Mladé Boleslavi
"Mohl to být hezký zápas, ale stala se z toho fraška a absurdní drama v jednom. V hlavní roli byli někteří naši hráči, a pokud hodláme pokračovat tímto způsobem, nemá cenu v tomto oboru dále podnikat. Moc mě mrzí, jak jsme se tu dnes prezentovali." uvedl po utkání Jan Kadlec.







Foto: www.fotoms.cz


Do zápasu vstoupili lépe domácí, Buldoci však po necelé minutě srovnali. Do první sirény se povedlo mladoboleslavským ještě využít přesilovku a dostat se do vedení.
 
Utkání rozhodla druhá třetina, ve které si Technologové vytvořili pětibrankový náskok.
Ve třetí minutě prostřední části navýšili modrobílí na 3:1. V půli utkání pak během pětiminutovému vyloučení Bauera nasázeli další tři branky.
 
Do třetí třetiny se trenéři Buldoků rozhodli jít bez brankáře v šesti hráčích v poli. Početní výhoda se ještě zvýšila vyloučením domácího hráče. Brněnští tuto situaci zužitkovali a snížili na 6:2. Soupeři se však podařilo trefit odkrytou svatyni a vrátit zpět svůj náskok. Gólová přetahovaná pokračovala až do konce utkání. Konečný výsledek 9:4 pro Boleslav.
 
Buldoci budou nyní čekat jak dopadne utkání Chodova. Již nyní je jisté, že první pozici přepustí jednomu ze dvou posledních soupeřů.
 
 
O víkendu čeká Buldoky papírově slabší Litvínov, který není radno podceňovat. Snad si však brněnští fanoušci v neděli 22.11. v 17 hodin spraví chuť.