Boleslav potvrdila papírové předpoklady

Po tragickém začátku se Buldoci trošku chytli. Na branky se však nadřeli.
Skóre zápasu otevřeli Boleslavští již ve čtyřiapadesáté vteřině. V 6. minutě vedli hosté již 0:3. Domácí se prosadili v čase 6:11, soupeř však hned kontroval brankou na 1:4. Do první sirény pak padly další tři góly a do šaten se šlo za stavu 2:6.
Druhé dějství bylo o poznání klidnější. Na obou stranách padlo po jedné brance. Nejdříve se ve 4. minutě trefili Buldoci, v závěru třetiny se pak povedlo Technologům využít přesilové hry.
Ve třetí třetině začali opět lépe hráči v oranžových dresech. Z nájezdu snížil Černoch a za nedlouho šla Boleslav do oslabení. Početní výhodu se ale Buldokům využít nepodařilo a tak trestala dvěma dalšími brankami Boleslav.   
 
Komentář trenéra domácích Davida Kyzlinka: Škoda první třetiny a některých zbytečných branek. Poté co jsme vstřelili druhou branku jsme se uklidnili a začali hrát co jsme chtěli. Opět jsme nevyužili několik vyložených šancí a skóre tak mohlo být vyrovnanější. Děkuji hráčům za zápas.
 
Komentář trenéra hostí Jana Pazdery: Povedl se nám vstup do zápasu a celá první třetina ve které jsme zvládli držet se herního plánu, vyhrávat osobní souboje a hrát přímočaře na útočné polovině. Poté jsme v našem výkonu polevili, když už nám soupeř nabídl nějakou šanci tak jsme ji zbytečně přehráli a díky tomu s námi i předposlední tým mohl hrát vyrovnaně. Na štěstí máme tři body. Díky za zápas.
 
itelligence Bulldogs Brno - Technology Florbal MB 4:9 (po třetinách: 2:6, 1:1, 1:2)
branky Bulldogs: 7. Luděk Ondráček, 14. Jiří Bauer, 24. Václav Černoch, 44. Václav Černoch
branky Boleslav: 1. Jan Natov, 5. Jakub Bína, 6. Radek Krajcigr, 7. Jakub Bína, 20. Tadeáš Chroust, 20. Jakub Bína, 40. Tadeáš Chroust, 48. Josef Pluhař, 58. Jan Natov
rozhodčí: Kamil Sojka - Tomáš Sojka
vyloučení: 1:2; využití: 0:1; 
diváků: 273
zásahy brankářů: Filip Kuhn 0, Jan Mazánek 13 - Lukáš Bauer 18