Boj o superligu začíná!

V sobotu 9.3. a neděli 10.3. přivítáme na domácí palubovce v boji o Tipsport Superligu Pardubice!
Oba dva týmy získali z 26 odehraných zápasů shodný počet bodů a to přesně dvacet. I když Bulldogs v základní části Pardubice dokázali dvakrát porazit, nejprve doma poměrem 3:1 a poté i na palubovce Pardubic poměrem 9:6, což může být malou psychickou výhodou, play-down je úplně jiná soutěž. Vítězství právě na hřišti našeho play-down soupeře bylo ovšem posledním vítězstvím sezóny. To Pardubice naposledy vyhráli ve 20. kole proti Znojmu.

Statisticky největší hrozbou pro udržení Superligy v Brně bude Martin Zozulák, který v základní části sezóny nasbíral 35 bodů za 22 přesných tref a 13 asistencí. Nejlepším střelcem je společně s již zmiňovaný Zozulákem Jan Kocourek, který nasbíral rovněž 22 zářezů na pažbě. Dá se očekávat že v brance Pardubic uvidíme Martina Haleše který vychytal Pardubicím 5 výher a drží průměr obdržené branky na zápas na čísle 6,63. 

To domácí mužstvo se bude spoléhat hlavně na přínos Petra Koláčného, jenž vede brněnské bodování a je zároveň nejlepším střelcem, když se po jeho střelách již šestnáctkrát rozvlnila síť. Nejlepší nahravačem brněnských Bulldogs je Martin Grlický s úctihodnými 17 přesnými asistencemi. Stejný počet vítězství jako jeho protějšek (5) vychytal v základní části i Filip Kuhn.

Oba zápasy začínají v 17:00 a my doufáme že tam budete společně s námi a poženete Bulldogs k záchraně v nejvyšší soutěži!


-Filip Volovec