Bitvu o brno vyhráli buldoci!

V rámci 11. kola 1. ligy mužů se Bulldogs utkali v první derby s Gullivery a připsali si všechny 3 body do tabulky.
B r n o - Do první třetiny vstoupili o poznání lépe domácí Bulldogs když už po minutě a půl vedli zásluhou Petra Koláčného. V následujících minutách měli buldoci i výhodu početní výhody, ovšem proměnit ji se domácím nepodařilo. V následujicích minutách se hra uklidnila a buldoci byli na míčku jistější. Gulliveři vyslali v první třetině na bránu domácích pouze dvě střely, bohužel jedna z nich byla úspěšná a tak se šlo do šaten za vyrovnaného stavu.

Ve druhé třetině jsme byli svědky klidnější taktičtější hry, ve které měli navrch domácí Bulldogs, ale Gullivers zvládali skvěle bránit a zejména blokovat střely. Zhruba v půlce třetiny se ale jak přes bloky tak i přes brankáře dostala dorážka z hole Miroslava Kladiva. Odpověď hostů na sebe však nenechala dlouho čekat do dvou minut se jelo zase za vyrovnaného stavu.

Až ve třetí třetiny jsme se dočkali dalšího gólu a sice z hole Tomáše Kadavého který dnes již potřetí poslal buldoky do vedení. Gulliveři však i potřetí dokázali vyrovnat a posledních deset minut tak mělo velmi dobrý náboj. Bulldogs zápas rozhodli mezi 55. a 57. minutou když se nejdříve přesně trefil Matyáš Němec a na rozdíl dvou branek zvyšoval Adam Konečný. Gulliveři sice stihli ještě zkorigovat skóre na 5:4, ale to bylo to poslední co se v zápase stalo.


Bulldogs Brno - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers 5:4
branky: 2. Petr Koláčný, 30. Miroslav Kladivo, 46. Tomáš Kadavý, 55. Matyáš Němec, 57. Adam Konečný - 19. Václav Černoch, 32. Václav Černoch, 52. Lukáš Vrtěl, 60. Jan Kvapil; rozhodčí: Jiří Filipčík - Ondřej Filipčík; vyloučení: 0:2; využití: 0:0; diváků: 255; zásahy brankářů: Michal Bartoň 9 - Matyáš Krupa 16; po třetinách: 1:1, 1:1, 3:2;


-Filip Volovec