A-tým čeká Boleslav

Jako první si soupeře vybírala Mladá Boleslav a zvolila si právě Bulldogs Brno. Můžeme se tak těšit na nejlepší tým po základní části. Druhé kolo play-off začne na půdě soupeře za týden v sobotu. V Brně se pak družstva představí o týden později 4. a 5.dubna.
 










Za Boleslav se k výběru vyjádřil manažer klubu, Tomáš Pacák:
Měli jsme možnost volit mezi Vítkovicemi a Brnem a zvolili jsme tým, který se umístil po základní části níže. Naše volba vycházela ze shody mezi hráči a trenéry a také zejména z toho, že věříme, že přes Brno postoupíme. Důležitou věcí je také to, že doufáme v divácky navštěvovanou sérii jak u nás, tak i v Brně. Chceme si užít sérii, která bude jiná než ta v minulých letech v Ostravě. Myslím si, že na Brno budeme dobře připraveni a uvědomujeme si, že herní styly Vítkovic a Brna se v této sezóně přibližují. Fakt, že Brno toho v posledních letech v play-off moc nevyhrálo, posiluje naši roli favorita. Jsme přesvědčeni že sérii zvládneme a postoupíme do Superfinále my.

Za Buldoky trenér A-týmu, Jan Kadlec:
Myslíme si, že je dobře, že si nás Boleslav vybrala, jak pro nás tak i pro florbal. My se na sérii dobře připravíme a uvidíme, jak to dopadne. Náš cíl je sérii vyhrát a dostat se do Superfinále.