Ženská extraliga pokračuje domácím utkáním s Tigers

O víkendu pokračuje (Covidu navzdory) ženská florbalová extraliga svým třetím kolem. Do Brna v neděli zavítá pražský tým Tigers Jižní Město.
Jakub Hanák | 25.9.2020

 
DSC01279_FB_2.jpgŽeny mají za sebou zatím dvě kola a body nezískaly. Po úvodní prohře 0:9 s favorizovanými Vítkovicemi nestačily na Panthers Praha, se kterými padly 3:6. Na první body tedy stále čekají. Tým z Kunratic má na kontě po dvou utkáních dva body za výhru po nájezdech v prvním kole s FA Mladá Boleslav, druhé utkání však schytal výprask od FBC Ostrava. Hráčky Tigers loni skončily na čtvrtém místě a určitě si představovaly lepší vstup do nové sezony, mají tedy co napravovat.
Buldočkám také vstup do soutěže úplně nevyšel, hlavně prohra v Praze s Panthers znamenala velkou ztrátu (loni o postupu do play off rozhodovalo poslední kolo právě mezi Bulldogs a Panthers, které vyhráli Pražanky). Ambicemi Buldoček je jistě postup do vyřazovací části, a tak je pro ně nedělní utkání důležité. Přijďte je podpořit na halu Sportpoint! Vzhledem k nařízení vlády vás však žádáme, abyste měli po celou dobu utkání zakrytá ústa a nos rouškou. Děkujeme.

 

Bulldogs Brno – FATPIPE Tigers Start98 Kunratice
SH Sportpoint
Neděle 27.9.2020 17:00




Poznámka: utkání 1. ligy mužů mezi Bulldogs Brno a Chomutovem bylo vzhledem ke karanténě některých chomutovských hráčů po dohodě mezi kluby ODLOŽENO.