Zápasy mužů a žen zakončí víkendový program. Na co se můžeme těšit?

KidMove víkend nabídne bohatý program – zkoušení vybavení, focení, tréninky a také dvě utkání – ženy v sobotu večer přivítají Vítkovice a muže v neděli čeká utkání s Jaroměří.
Jakub Hanák | 10.9.2020

DSCF7662.jpgŽeny čeká v sobotu první extraligový zápas a nebude to nic jednoduchého. Na jižní Moravu totiž přijede výběr Vítkovic, který každoročně patří mezi extraligové favority. Minulou sezonu severomoravanky ovládly základní část, z 22 utkání 21 vyhrály a z 66 možných bodů jich získaly hned 64! Během léta vedení klubu nelenilo a tým ještě vylepšilo – z finské ligy se vrátily Šponiarová s Ďurikovou. Silného soupeře se však Buldočky nebojí a jsou odhodlané nedat soupeři nic zadarmo!
 
Bulldogs Brno – 1. SC Tempish Vítkovice
SH Sportpoint
Sobota 12.9.2020 18:00
 
 


DSCF5635.jpgMuži mají za sebou podařené 1. kolo, minulou neděli rozstříleli Gullivers 11:2, hattrickem se blýskl Petr Koláčný. Nyní se však musí soustředit na další zápas, tentokrát se na hale Sportpoint střetnou s týmem Jaroměře. Východočeši mají také za sebou úspěšný vstup do nového ročníku, porazili Petrovice 4:3. Jaroměř stejně jako Gullivers načínají 2. sezonu v 1. lize. Premiérový ročník se jim vydařil, po základní části skončili se ziskem 40 bodů na 6. místě. V létě je však opustil nejproduktivnější hráč a nejlepší střelec Dominik Emlar, který nově obléká dres Karlových Varů. I bez Emlara ale má Jaroměř playoffové ambice a muže nečeká lehká práce.
 
Bulldogs Brno – TJ Sokol Jaroměř
SH Sportpoint
Neděle 13.9.2020 17:00
 
Srdečně zveme všechny fanoušky na obě utkání! Vzhledem k nařízení Vlády České republiky Vás však žádáme, abyste si s sebou vzali roušku či jinou ochranu úst a nosu. Děkujeme!

Zahájení sezony - KidMove víkend (více informací)

PROGRAM K UTKÁNÍ -   ŽENY    MUŽI