Z domácích zápasů berou juniorky 3 body

25. února nás čekaly v prvním z domácích zápasů soupeřky z FbC Aligators Pozořice, ve večerním zápase jsme se postavily v tabulce poslednímu týmu - FBC Spartak Přerov.

Už od prvních minut bylo jasné, že půjde o velice vyrovnaný zápas a až do 12. minuty, ve které soupeřky prostřelily Dvořáčkovou, bylo vidět jen málo větších šancí. Do minuty srovnala  Šípková, za záda gólmanky doklepla střelu Nechvátalové. Ještě ve stejně minutě, si Pozořice vzaly vedení na svoji stranu. Po první třetině jsme tak prohrávaly 1:2. Do druhé části jsme vstoupily aktivně, ale gól na 1:3 nás ve 22. minutě srazil dolů. O 3 minuty ještě snížila Macháčková (asistence Nechvátalová), ale vyrovnání jsem se ve třetí části ani přes spoustu šancí, přesilovou hru a hru bez gólmana nedočkaly.

itelligence Bulldogs Brno vs.  FbC Aligators Pozořice 2:3


K naší hře jsme se dostaly až po 4. minutě, kdy do brány dorazika míček Dufková (Kubíčková) a o 15 vteřin později, podobné situaci Šípková (Pohlodková). Ve 13. minutě přidala naši třetí branku Svobodová po křižné nahrávce od Pohlodkové a ještě ve stejně minutě zvyšovala již na 4:0 Vlachová (Kubíčková). Ve druhé třetině nepřibyl po zhoršení z naší strany ani jeden gól, Vlachová sice dopravila míček za brankovou čáru, pomohla si ale sekáním, a tak gól nemohl platit. Ani ve třetí části se hra neměnila, odehrávala se na obrané polovině Přerova a tlak jen občas přerušil brejk, který zlikvidovala buď skvěle chytající Dvořáčková nebo pozorná obrana. Ve 37. minutě přidala gól na 5:0 ještě Kubíčková, čisté konto se nám ale udržet nepovedlo, první branku jsme obdržely v oslabení ve 42. minutě. Poslední dvojzápas nás čeká za měsíc v Rousínově, tam se také rozhodne o dalších dvou týmech, které doplní Vsetín u postupu do play-off.


Itelligence Bulldogs Brno vs. FBC Spartak Přerov 5:1

tahejsnami-web-–-kopie.png