Z daleka přivezly Buldočky dva body

Hráčky itelligence Bulldogs Brno vyrazily v sobotu 20.2. na svoje poslední venkovní zápasy v základní části. První zápas je čekal až ve velmi vzdáleném Chomutově. Z krásného slunečného počasí jsme dojely do deštivých Čech. 
Foto: Tomáš Otruba

Zápas proti Florbal Chomutov se pro hosty nevyvíjel vůbec dobře. Po prospané první třetině byl stav na světelné tabuli 0:3 z pohledu Bulldogs. Nepodařilo se nám proměnit ani přesilovou hru. 
Druhá třetina se nesla v podobném duchu, neproměněný nájezd ani přesilová hra. Domácí skórovaly dvakrát. Po zlepšení hry se podařilo Buldočkám vstřelit první branku, síť rozvlnila Dufková po asistenci Koláčkové. 
Ve třetí třetině se podařilo rozjet stíhací jízdu a vstřelit 4 branky, kdy Žáková vsítila hattrick po asistencích Lysé a Koláčkové, čtvrtý gól vstřelila Dufková po asistenci Žákové. Bohužel při hře v šesti při pokusu o srovnání zápasu jsme inkasovaly do prázdné brány dvakrát.

Florbal Chomutov vs. itelligence Bulldogs Brno 7:5
 

 
V neděli 21.2. jsme se odebraly k zápasu do nedalekého Litvínova. Do zápasu jsme vstoupily daleko lépe. Kombinační hra na míčku, kdy jsme soupeřky nepouštěly ke hře, přinesla spoustu šancí, které jsme bohužel neproměnily. Skóre otevřela Bachratá po asistenci Koláčkové. Ještě v první třetině, po sporném rozhodnutí o malé domů, proměnily domácí hráčky z rozehrávky a srovnaly skóre na 1:1. Do konce utkání zůstal na světelné tabuli tento fotbalový výsledek. Rozhodnout muselo až prodloužení, kdy se prosadila Dostálová po asistenci Úšelové. 

SK Bivoj Litvínov vs. itelligence Bulldogs Brno 1:2p