SportSensei

Komplexní poradenské a tréninkové služby v oblasti sportu

V roce 2017 dalo několik kamarádů, sportovních nadšenců společně síly dohromady a založili projekt SportSensei. Toto volné uskupení odborníků si dalo za hlavní cíl vzdělávání veřejnosti v oblasti sportu a sportovních věd. Aktuální odborné informace podložené vědeckými články, výstupy a praxí jsou od roku založení veřejnosti distribuovány formou přednášek a seminářů, webových článků či konzultací. Garance kvalitních služeb v poměrně široké problematice sportu si vyžádala rozšíření týmu. Proto spolupracujeme s akademickými pracovníky, lékaři, úspěšnými sportovci, trenéry a poradci s mnohaletou praxí, aby byla odbornost informací co nejpestřejší.
S postupným nárustem zájmu o spolupráci ze strany sportovců se v roce 2019 naše služby rozšířili i o trenérskou činnost, a proto se nyní podílíme na kondiční přípravě Buldoček žen A a juniorek. Aby byla příprava komplexní, pracujeme s týmem i na výživě formou skupinových seminářů a individuálních konzultací. Spolupráci s Bulldogs Brno zaštiťuje Tomáš Hlinský.
 
Sportsensie-Tomas-foto-1-(1).JPG
Co znamená spolupráce pro členy Bulldogs Brno?

Sleva 40 % na vzdělávací akce (přednáška či seminář 120 min).
Sleva 20 % na výživové poradenství.
Více informací na vyziva@sportsenei.cz nebo anna.bachrata@bulldogs.cz



Více o naší nabídce služeb na webu www.sportsensei.cz

 
Výživové poradenství

Garantem je Mgr. Tomáš Hlinský
„Výživa tvoří pevný základ lidského zdraví a výkonnosti. Dobře nastavený jídelníček zajišťuje člověku zdraví, psychickou pohodu a pracovní či sportovní výkonnost. Konzumace správných potravin ovlivňuje zejména kvalitu střevní mikroflóry, tzv. mikrobiomu, a dnes je i vědecky prokázáno, že nefunguje-li mikrobiom, pak si říkáme o zdravotní potíže. Jedná se o celou řadu civilizačních onemocnění (kardiovaskulární choroby, diabetes II. typu, rakovinové onemocnění a další), ale i mentálních poruch (deprese, Alzheimerova choroba a další). To vše se může projevit také na naší pracovní či sportovní výkonnosti.“
„Pravidelnost, pestrost, kvalita potravin, jejich konzumované množství a způsob přípravy jsou všechno důležité proměnné, které je potřeba brát nejen ve sportovní přípravě v potaz. Správná strava není o odříkání, ale zejména o výběru potravin a jejich správné přípravě. Proto i zdravá strava může být zároveň velmi chutná.“
„Z praxe výživového poradce mohu potvrdit, že většinou se jedná o drobné nedostatky a zejména špatné načasování, které po drobné korekci společně s adekvátní pohybovou aktivitou vede k vytouženým cílům.

Více o naší nabídce v oblasti výživy najdete ZDE.



Co a kdy jíst se dozvíte v prezentaci po rozkliknutí

Strava-zapasy.png