Spolupracujeme s dalším klubem

Do projektu "Táhneme za jeden provaz" se přidal další klub - FBC Šternberk
FBC ŠTERNBERK
Klub založen : 2010
Počet dětí v mládežnických družstvech : cca 200

Po několika letech dynamického rozšiřování členské základny se klub dostal do situace, kdy další rozvoj a výkonnostní růst hráčů již není schopen realizovat pouze ze své trenérské základny. Klub má v současné době zastoupení v každé mládežnické kategorii Olomouckého kraje a má 6 aktivních trenérů, kteří max. nasazením se věnují celé smečce dětí a mládeže jak při ligových soutěžích, tak při turnajích mimo sezonu.
K projektu „táhneme za jeden provaz“ jsme se dostali prostřednictvím účasti trenérů mládeže iBB Radima Komínka a Rosti Kohúta na našem zimním kempu talentované mládeže. Kvalita a systém vedení tréninku nás přesvědčily o tom, že spolupráce bude pro náš klub určitě dalším posunem vpřed.
 
Od spolupráce očekáváme možnost aktivní účasti našich talentovaných dětí na tréninkových jednotkách jejich věkových vrstevníků v Brně, dále možnost zúčastnit se lektorských školení pro trenéry, a v neposlední řadě využití profesionálních rad trenérů iBB i na našich kempech mládeže.
Samozřejmě chceme na oplátku umožnit těm nejlepším hráčům našeho klubu další profesionální růst v jejich kariéře třeba i možností hrát za „buldoky“ v Brně. Jestli pak budou mít při návratu do rodného města chuť pomoci v práci s další generací hráčů, to již bude pro náš klub odměna navíc