Rozšíření spolupráce s Martinem Czeczinkarem

Od nové sezóny 2022/2023 se vedení klubu Bulldogs Brno rozhodlo rozšířit spolupráci s Martinem Czeczinkarem, pod jehož trenérským vedením dokázalo ženské A družstvo v závěru loňské sezóny obhájit extraligovou příslušnost.

Martin bude od nové sezóny pokračovat ve své „buldočí“ misi nejen jako hlavní trenér ženského A týmu, ale nově také jako garant rozvoje florbalového centra mládeže ženské složky a koordinátor dovednostních tréninků (Bulldogs skills). S klubem podepsal tříletou smlouvu.


Martin Czeczinkar alias „Číča" patří k nejzkušenějším trenérům v tuzemské ženské extralize. „Doufám, že Martin výrazně přispěje ke zkvalitnění komplexního rozvoje ženské složky. Jeho úkolem bude mimo jiné také zajištění dlouhodobé konkurenceschopnosti všech elitních dívčích a ženských družstev,“ uvedl Miroslav Mikšl, president klubu.

 
"Chtěl bych poděkovat vedení klubu za důvěru a příležitost. Po své dosavadní čtyřměsíční „rozcvičce“ se nyní těším, že budeme v následujících letech spolu s celým trenérským týmem postupnými kroky budovat úspěšnou a stabilní ženskou sekcí. Je tu skvělý kolektiv a věřím, že naše holky v čele s A-týmem mají před sebou skvělou sportovní budoucnost,“ doplnil Martin Czeczinkar.
 

Martinovi přejeme hodně štěstí při jeho práci v našem klubu a celé ženské složce pod jeho vedením co nejvíce úspěchů v nejvyšších florbalových soutěžích.

dscf6845_52097105982_o-(2).jpg