Rozhovor s trenérkou mladších žákyň Petrou Krejčíkovou

21.7.2020

49631277927_5e5f54a555_o-(1).jpgU starších kategorií probíhá před prázdninami letní příprava, jak jste to měli nastavené u mladších žákyň?
Mladší žákyně ani elévky letní přípravu nemají, my máme prostě prázdniny. Osobně si myslím, že to u těchto ročníků nemá moc smysl. Většinu července a srpna jsou někde na táboře, u prarodičů, s rodiči na dovolené atd.
 
Co s týmem plánuješ během prázdnin, případně před startem sezóny? 
Během prázdnin máme v plánu pouze soustředění, které je tento rok celoklubově. Bude super, že se celá buldočí smečka sejde v srpnu v Hranicích. Pro nás je to hlavně teambuilding a zábava spojená se sportem. Už aby byl srpen, moc se na holky těším!
 
Snad všichni buldočí fanoušci ví, že jsi právě na mateřské "dovolené". Stíháš kromě syna a trénování také něco jiného? 
Částečně stále pracuji pro internetovou agenturu, kde jsem pracovala před nástupem na mateřskou. Nově budu více pracovně působit v Bulldogs. Od srpna zastoupím Aničku Bachratou v administrativních/účetních záležitostech, která se 
rozhodla vycestovat do Švýcarska.
A po večerech se bavím šitím hraček a oblečků na děti.
 

 
Bylo těžké po narození syna naskočit zpět do florbalového kolotoče?
DSCF6451.jpgNaskočila jsem zpět v prosinci 2018, což byl jednoduše rok bez florbalu, jen kynutí a nic nedělání. Osobně jsem si (naivně) myslela, že se vrátím na hřiště hned po porodu, ale přerušil mi plány porod císařským řezem. Po fyzické 
stránce to bylo ze začátku velice náročné. Tělo rok nic nedělalo, Kubík v noci vstával třeba 6x 
za noc, spánku bylo na můj vkus opravdu málo a energie někdy nulová. Na druhou stranu ten tým mi často dodal takovou energii, kterou bych nikde jinde nenačerpala. Hodně mi pomáhali rodiče a manžel, abych si mohla stále žít ten svůj florbalový život. Takže sice fyzicky náročné, ale člověk se do toho po čase dostal zpět a pak to šlo lépe. Nicméně pořád říkám, že mě stojí spoustu sil každý krok na tom hřišti!
 
Co tě baví mimo florbal?
Baví mě šití, kterému se teď věnuji po večerech. Moc ráda jezdím s rodinou na chalupu na Vysočinu. Teď jsem si pořídila nosič na kolo pro Kubu, tak se těším, že budeme jezdit. Ráda se scházím na pokec s holkama, co mají stejně staré děti. Všechno se vlastně tak nějak točí kolem aktivit s Kubíkem. To je to, co mě baví nejvíc, ten můj kluk. ♥
 
Co pro tebe bylo největší motivací opět hrát?
Určitě ten tým a ty lidi v něm! S holkama je sranda, člověk přijde na jiné myšlenky, zasportuje si. Často si říkám, že už nemůžu, že bych už měla skončit...ale to prostě nejde, je to srdcovka! :)
 
Fyzička nebo práce s míčkem?
Určitě práce s míčkem


 
Guláš nebo svíčková?
100% svíčková – konkrétně u Švejka v Bohunicích, tam chodíme s taťkou, doporučuji! I když bych měla spíš odpovědět salát, skrz stravu a LP.


Modrooký nebo hnědooký?
Modrooký!

Léto nebo zima?

DSCF9646.jpgLéto i zima. Miluju moře, sluníčko, teplo, výlety a stejně tak sníh, lyže, snowboard, Vánoce....

Trestné střílení nebo pětiminutový trest?
Určitě, trestné střílení, ale dobrá v tom nejsem. :D

Slovo na závěr…
Jedno velké díky mému manželovi a rodičům za podporu a jejich pomoc. Bez nich bych se k florbalu určitě nemohla vrátit v takovém rozsahu, jak teď funguji.
Chci poděkovat i celému našemu trenérskému týmu mlžek a elévek. To prostě člověka baví pracovat s takovýma lidma! Tondo, Lído, Luboši, Kubo a Míšo – jsme super tým a díky, že jste součástí!
A pro ostatní - nezapomeňte, že život je lepší, když se smějeme, tak se pojďme každý den na někoho usmát. :)
Krásné prázdniny a užijte si léto.