Přihlašování na sportovní prázdniny pro děti v plném proudu!

Hledáte pro své dítě letní tábor se sportovním zaměřením? Pak pro vás máme skvělou nabídku – tradiční Sportovní prázdniny s Bulldogs Brno! Nabízíme jak florbalové kempy, tak kempy se všeobecným sportovním zaměřením. Přijímáme děti již od šesti let!

Jak probíhá typický den na kempu?

Sejdeme se po osmé hodině ráno. Následuje ranní rozcvička (rozběhání, protažení) venku na čerstvém vzduchu a nějaké venkovní hry. Poté se přesuneme do haly na dopolední trénink, kde se obvykle věnujeme různým stanovištím na zlepšení techniky práce s florbalkou, střelbě nebo jiným herním prvkům. Po skončení dopolední tréninkové jednotky se přesuneme do restaurace na oběd (polévka, hlavní jídlo, nápoj, ovoce/tyčinka). Následuje polední klid, během kterého se děti mohou spolu blíže seznámit. Ještě před odpoledním tréninkem nás čeká zábavný program. Ten může spočívat ve hraní míčových her, řešení florbalových kvízů nebo v týmových hrách zaměřených na spolupráci v kolektivu. Na závěr nás čeká ještě odpolední trénink, který bývá herní. A od 16 hodin už je dítě zase vaše!
 

Pro koho jsou kempy určené?

Kempy jsou určené jak pro florbalově pokročilé, tak i pro úplné začátečníky, kteří si chtějí florbal vyzkoušet. Pro mnoho našich hráčů byly Sportovní prázdniny vstupem do florbalového života a nyní patří mezi nejlepší florbalisty ve své věkové kategorii nejen v regionu, ale v rámci celé republiky. Kempy jsou otevřeny všem, i hráčům z jiných týmů.
 

Také nabízíme alternativu k florbalu – Sportovní příměstský tábor s Buldokem. V rámci týdne vystřídají děti hned několik sportů a rozvíjí sportovní všestrannost. Spolupracujeme s dalšími brněnskými sportovními kluby nebo významnými sportovními osobnostmi, jako je třeba Petr Švancara.
 
Veškeré informace ohledně registrace naleznete zde. Těšíme se na vás!