PŘEDSTAVUJEME PARTNERY NAŠÍ SMEČKY - FINO

Buldočí smečka, to nejsou jen samotní hráči a hráčky, pro které je florbal vášní, jíž dávají to nejlepší ze svých sportovních schopností. Nikdy bychom nebyli na vrcholu, nebýt maximálního nasazení našich trenérů, podpory rodičů, služeb partnerů, dotacím samosprávy a v neposlední řadě finanční podpory našich partnerů.

Chtěli bychom krátce představit soukromé firmy, kterým není lhostejné, jestli naše nejmladší generace mezi spoustou jiných lákadel nezapomenou na sport a především na ten nejpopulárnější halový sport u nás. Díky našim partnerům můžeme hráčům Bulldogs nabídnout tréninky nejvyšší úrovně, špičkové zázemí i zápasy v nejvyšších soutěžích.
 
Druhým dílkem ve skládačce konsorcia našich partnerů je stavební společnost Fino.

Firma FINO působí na českém trhu už třicátým fino-clanek-1.jpgrokem. Filozofií společnosti FINO je velmi osobní přístup k zákazníkovi a vstřícný pracovní kolektiv, který se snaží odvádět maximálně kvalitně práci na svých stavbách. Ke každému svému projektu přistupuje individuálně a je připraven ho vyladit do posledního detailu na přání zákazníka. Zkušený tým společnosti FINO postaví vše od rodinných domů, administrativních budov či skladovacích hal až po celé developerské projekty. Bez obav jí můžete svěřit také rekonstrukce jakéhokoli rozsahu.

Kdo staví raději svépomocí, může využít sortimentu výrobní divize FINO, která nabízí za výhodné ceny betonové dlažby, ztracené bednění, zdící a stropní systémy a řadu dalších výrobků pro 
stavbu.

„Od roku 1990, kdy jsme zahájili naši činnost, se snažíme nezištně pomáhat všude tam, kde nám to dává smysl. 
Díky spolupráci se sportovním klubem Bulldogs Brno se podílíme na směrování široké skupinu dětí a mládeže na správnou cestu. Sport a kolektiv buduje cílevědomost, pevnou vůli, týmovou spolupráci a smysl pro fair play. Věříme, že tyto hodnoty by měly fungovat i v profesním životě, a sami se snažíme v podobném duchu fungovat i v džungli jménem stavební trh
," říká  Marek Novotný, jednatel společnosti

Všichni naši členové získají při předložení karty Bulldogs slevu 5-15 % na nákup zboží, případně při stavbě domu dostanou individuální zvýhodnění na míru podle typu stavby.

Prodejnu Fino můžete navštívit na adrese U Vlečky 666 v Modřicích.

Děkujeme týmu společnosti FINO za dlouhodobou podporu Bulldogs Brno!