Nové dresy pro A tým

Muži vstoupí do play off v nových oranžových dresech! Poprvé od podzimu roku 2018 se změní dresy mužského A týmu. Nové dresy jsou vydány ku příležitosti oslav 30 let klubu. Obsahují několik nových a výrazných prvků, avšak stále zachovávají identitu klubu – oranžové barvy a logo Buldoka.
Jakub Hanák | 17.2.2023

Nejúspěšnější jihomoravský florbalový klub na jaře oslaví třicáté výročí svého založení. Připravujeme pro vás řadu nezapomenutelných akcí. Jedním z vrcholů oslav bude pořádání mistrovství České republiky v kategorii starších žáků, kterým vloni jen těsně uniklo vítězství a letos se půjdou znovu poprat o titul!

Pro oslavy 30. výročí jsme připravili nové zápasové dresy pro A-tým mužů, které kluci poprvé oblečou 4. března při zahájení prvních čtvrtfinálových bojů 1. ligy mužů. Pomůžou jim s kýženým postupem mezi elitu?
 
BulldogsBrno-30-let-dresy_1-12-1.jpg

Prvním, čeho si na dresech všimnete, je výrazná oranžová barva. Ta se s Buldoky táhne v určité formě již od vzniku klubu v roce 1993 a na novém dresu je dominantní. Oproti současným dresům, které jsou jednolitě oranžové, ty nové jsou ozvláštněny grafickými prvky v pozadí. Tím dodávají dresu na originalitě a zároveň tímto motivem navazují na historické dresy, které Buldoci nosili do roku 2015.

Důležitou roli na dresu samozřejmě plní klubové logo. To je stejně jako na novém tréninkovém setu umístěno na hrudi na levé straně. Každý hráč tak bude hrát s Buldokem na srdci. Oproti současným dresům mužů je logo zvětšené a mírně natočené.

Dalším prvkem, který je shodný s tréninkovým setem, je černá silueta města Brna. Buldoci hrdě reprezentují naše město a stejně jako obránci Brna před Švédy v roce 1645 odolají veškerým útokům nepřítele a bitvu dovedou do vítězného konce. Bulldogs Brno je historicky nejúspěšnější klub na jižní Moravě, a právě síla Brna by jim měla pomoct k návratu do Superligy.

Čistému designu nového dresu výrazně dopomáhají také loga partnerů. Ty jsou všechny pouze v černé barvě, díky čemuž dres obsahuje výlučně oranžovou a černou barvu. Tímto bychom také chtěli všem partnerům poděkovat za přízeň i v této nelehké době.

Za zmínku stojí také nášivka výročního loga klubu na rukávu. Jak již bylo zmíněno, náš klub slaví v roce 2023 třicáté narozeniny, což připomíná také speciální výroční logo. O aktivitách spojených s oslavami výročí si můžete přečíst zde.


Děkujeme také WeiserStudio za spolupráci s propagací nových dresů! Doufáme, že se vám líbí!

 

Galerie

BulldogsBrno-30-let-dresy_1-2-1-(1).jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-1-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-3-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-4-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-7-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-8-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-9-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-12-1-(1).jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-13-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-14-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-17-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-20-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-22-1.jpgBulldogsBrno-30-let-dresy_1-23-1.jpg