NÁBOROVÝ DEN - PŘIDEJ SE DO NAŠÍ SMEČKY!

Největší a nejúspěšnější florbalový klub na jižní Moravě pořádá speciální náborový den! Přijďte si vyzkoušet florbal 10. října na halu SportPoint, kde jsme pro všechny zájemce připravili náborový den. Více informací níže.
Hledáte sport pro vaše dítě? Baví ho florbal? Pak je klub Bulldogs Brno tím správným místem pro sportovní aktivity vašich dětí. Přijímáme kluky i holky již od čtyř až pěti let. Tak neváhejte a přijďte si vyzkoušet, jak se trénuje v buldočí smečce!
 

Chci přijít, co pro to musím udělat?

Vyplňte prosím přihlášku níže. Náborový den se uskuteční na hale SportPoint, hlavním tréninkovém centru našeho klubu, v pondělí 10. října od 15:00 do 17:30. 

PRIHLASKA.jpg

Co s sebou?

Na náborový trénink vám stačí sálová obuv, oblečení na převlečení a pití. Florbalové vybavení vám rádi zdarma zapůjčíme. 


CLANEK-NA-WEBU.png


často kladené dotazy o fungování tréninků v našem klubu


Kde trénujeme?
Tréninky všech chlapeckých kategorií probíhají na hale SportPoint, která se nachází v u Hokejových hal dětí a mládeže za Lužánkami, v Králově Poli. K hale se autem dostanete do 10-15 minut z městských částí Královo Pole, Řečkovice, Medlánky, Ivanovice, Brno-sever, Žabovřesky, Stránice, Staré Brno, Komín, Jundrov, Bystrc, Kohoutovice, Brno-střed, Židenice, Maloměřice a Obřany.
Některé tréninky dívčích kategorií poté probíhají na hale Tesla Lesná, která se nachází u plaveckého bazénu na Halasově náměstí; a na hale ISŠA Křižíkova u Královopolské strojírny. I tyto haly se nachází v rozumné dojezdové vzdálenosti z většiny městských částí.
 
Kdy trénujeme?
Nejmladší kategorie (minipřípravka, ročník narození 2016 a mladší) trénují jednou týdně ve čtvrtek v 16:30-17:30.
Ostatní klučičí kategorie, tedy přípravka (2014-2015) a elévové (2012-2013) trénují v pondělí v 16:30-17:45, ve středu v 15:00-16:15 a ve čtvrtek v 15:00-16:30.
Dívčí kategorie od přípravky do mladších žákyň (2010-2015) trénují v pondělí v 16:30-17:45, ve středu na Tesle v 16:00-17:30 a ve čtvrtek v 17:00-18:30 na hale Křižíkova.
 
Snažíme se časy tréninků nastavit tak, aby byly co nejjednodušší pro pracující rodiče, aby je děti stíhaly ze školy, ale zároveň se musí během odpoledne na hale vystřídat až pět kategorií, od nejmladších až po juniory. Proto musí nejmladší kategorie začínat již v 15 hodin.
 
Kolik to stojí?
Minipřípravka (ročníky narození 2016 a mladší) platí 5.000 Kč za celou sezonu (září-duben).
Přípravka, elévové a elévky (ročníky narození 2012-2015) platí 9.000 Kč za celou sezonu (září-duben).
Mladší žáci, starší žáci, mladší žákyně a starší žákyně (ročníky narození 2008-2011) platí 11.000 Kč za celou sezonu (září-duben).
Noví členové platí pouze 2/3 klubových příspěvků! Pokud již máte v klubu sourozence, můžete uplatnit také sourozeneckou slevu 20 % na mladšího sourozence.
Příspěvky můžete platit na splátky i jednorázově. Při jednorázové platbě dostanete poukaz na 40% slevu na florbalové vybavení od společnosti Salming.
 
Musí mít moje dítě nějaké fyzické předpoklady (výšku, sílu atd.), aby mohlo florbal hrát?
Ne, florbal nevyžaduje žádné fyzické dispozice. Klíčovými prvky jsou rychlost, obratnost a koordinace, které se vaše děti naučí v rámci našich tréninků.
 
Co musí mít dítě s sebou na první trénink?
Na první trénink vám stačí jen sportovní sálová obuv, tričko a kraťasy na převlečení a láhev na pití. Pokud nemáte florbalku, rádi vám ji zapůjčíme.
 
Jak probíhá typický trénink?
Hráči a hráčky se sejdou zpravidla 10-15 minut před oficiálním zahájením, aby se stihli v klidu převléct, napustit pití a nachystat se na trénink. Ten začíná zahřátím (zpravidla herní formou) a rozcvičkou. Poté se věnujeme jak florbalové stránce (cvičení na zdokonalení techniky práce s florbalkou, nácvik přihrávky či střely), tak pohybové stránce (všeobecné pohybové dovednosti, základy atletiky a gymnastiky). Samozřejmě také věnujeme čas samotné hře florbalu. Na závěr se děti před odchodem domů protáhnou, abychom předešli budoucím zdravotním komplikacím.
 
Musí moje dítě navštěvovat každý trénink?
Nemusí. Ale čím více tréninků bude stíhat, tím lépe pro jeho vývoj. Doporučujeme chodit aspoň dvakrát týdně.
 
Hrajete také nějaké zápasy nebo turnaje?
Ano, od kategorie přípravek hrajeme víkendové turnaje organizované Českým florbalem. Obvykle se jedná o jedno sobotní nebo nedělní dopoledne/odpoledne za dva nebo tři týdny. Během jednoho turnaje odehrají děti čtyři utkání proti ostatním florbalovým oddílům, mají tak možnost porovnat své dovednosti také s jinými dětmi, než svými spoluhráči. Vrcholem sezony je pak mezinárodní brněnský turnaj Hummel Open Game ve druhé polovině června.

V případě jakýchkoli dotazů se obraťte na našeho komunikačního pracovníka:
Mgr. Adam Konečný
Mobil: +420 733 643 333
E-mail: adam.konecny@bulldogs.cz