Juniorky postoupily do play-off

V pátek 7.4. vyrazily juniorky na své premiérové zápasy nadstavby ligy juniorek do Třince. Cíl byl jasný, postoupit do závěrečného play off juniorek.
V sobotu 8.4. se proti Buldočkám postavil první soupeř, FBC Třinec.
První dvě třetiny byl Třinec lepší a Buldočky přehrával. Ve třetí třetině ze sebe Buldočky setřásly nervozitu a začaly hrát hru, kterou se prezentovaly v sezoně a hra byla vyrovnaná. Výsledek 8:4 byl spravedlivý a Třinec právem vyhrál.
ONLINE

Druhým soupeřem v sobotu bylo mužstvo z města Jeseník. Poučeny z předchozího zápasu Buldočky od začátku hrály hru, kterou umí a je jim vlastní. Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem a zvítězili jsme po výborném týmovém výkonu 9:3.
ONLINE

Den jsme zakončili se ziskem 3 bodů a dobrou výchozí pozicí do posledního hracího dne. Jak se říká, poslední krok bývá nejtěžší.

V neděli před obědem nás čekal poslední soupeř, Torpedo Havířov. I v tomto zápase byly Buldočky po většinu zápasu lepší a diktovaly tempo hry. Po závěrečných vteřinách, které si holky na lavičce odpočítaly společně s úžasnými fanoušky svítilo na ukazateli skóre 6:1 pro naše brněnské holky z řádu Buldoků. Závěrečný klakson spustil vlnu radosti a euforie na hřišti i v hledišti. Radost byla veliká a ukápla nejedna slzička :-)

ONLINE

Hodnocení trenéra juniorek, Martina Hájka: 
V prvním zápase byla na holkách vidět nervozita, která pramenila z velikosti okamžiku, který nikdy nezažily. Holky ze sebe ve třetí třetině shodily nervozitu a začali hrát hru, kterou umí a touto hrou se prezentovaly ve všech ostatních zápasech. Díky výborným týmovým výkonům jsme dokázali soupeře přehrávat a zasloužili jsme si postup do závěrečné fáze sezony. Dále děkujeme opravdu skvělým rodičům a fanouškům, kteří nás po celou dobu všech zápasů neustále povzbuzovali a hnali dopředu. Už se těšíme na play off a budeme bojovat jako praví Buldoci.

tahejsnami-web-–-kopie.png