Juniorky čeká MČR

Juniorky si po úspěšném víkendu zahrají o nejvyšší příčky 2. ligy
Juniorky, které letošní sezónu odehrály v 2. lize ve skupině s týmy moravskoslezského a olomouckého kraje, se po základní části umístily na 5. místě. Následně prošly nadstavbou a dvěma předkoly play-off a příští týden si díky tomu zahrají republikové play-off, kde se rozhodne o konečném umístění týmů 2. ligy juniorek.
V neděli je čekal dvojzápas proti hráčkám ze Vsetína, které se po základní části umístily na druhém místě. Vsetín má za sebou velice úspěšnou sezónu i v ženské kategorii, kdy byly vyřazeny až v semifinále týmem FBŠ Slavia Plzeň, která ve finálovém utkání porazila naše ženy a zajistila si tak pro sezónu 2018-2019 extraligovou účast. Vsetín byl pro nedělní utkání na základě papírových předpokladů favoritem, nicméně naše hráčky předvedly již od začátku bojovný výkon a první utkání zvítězily poměrem 3:1.
Druhý zápas se odehrál v odlišném tempu než předchozí a herní převahu měly po většinu zápasu hráčky Vsetína. Ještě 15 s před koncem utkání byl stav 2:4 pro Vsetín. V tomto dvojzápase bylo rozhodující pro postupující tým skóre, tudíž pokud by zápas skončil 2:4 následovalo by prodloužení a případné nájezdy.  To se ale díky Pavlíně Bačové, která zmiňovaných 15 s před koncem navýšila skóre Bulldogs na 3 branky, nestalo a jejím druhým gólem v zápase dostala tým do PLAY OFF.

Poslední zápasy se uskuteční příští víkend v Třinci, kde v sobotu Bulldogs Girls odehrají dva zápasy proti Florbal Ústí nad Labem. V těchto zápasech bude opět rozhodovat skóre o tom, kdo si zahraje v neděli semifinále, popřípadě finálové utkání.