Juniorka Evča Stará zve na městské derby

Juniorky mají v nejvyšší lize odehraných 8 vydařených zápasů a momentálně jim přísluší krásná 5. příčka. O víkendu je čeká městské derby se soupeřkami K1 Florbal Židenice. Evča Stará nám odpověděla na pár otázek o průběhu sezóny, o výrazných osobnostech v kabině a také o nadcházejícím derby!

Ahoj Evi,

 

S týmem jste tento rok vstoupily do nejvyšší juniorské ligy, jaká jsi od soutěže měla očekávání a jak se ti jeví dosavadní průběh sezóny?
E: Osobně mě nejvyšší juniorská soutěž trochu zklamala, čekala jsem, že to bude větší rozdíl oproti nižší soutěži než jsme hrály minulý rok. Je pravda, že jsme ještě pořádně nehrály proti silnějším týmům, ale myslím, že celý tým je nadmíru spokojený a nikdo takový skvělý start do nové sezóny nečekal, možná ani náš trenér😀

 

V tabulce jste momentálně v top pětce ze 14 týmů, co nejvíce zdobí vaší hru?

E: Naši hru asi nejvíce zdobí schopnost se učit a předvést skvělé výkony, i když jsme považováni za outsidery, to se projevilo hlavně v zápase proti Vítkovicím.
DSC_0040.jpg


 

V sobotu Vás čeká na půdě soupeře městské derby proti Židenicím, na co se podle tebe můžou těšit fanoušci obou celků?

E: Diváci, kteří přijdou se určitě můžou těšit na atraktivní florbal, plný soubojů, gólů a hlavně emocí. Protože derby mezi Bulls a Židenicemi je vždy emotivní a napjaté. Doufám, že přijde spousta diváků a vytvoří skvělou kulisu!

 

V Buldočkách jsi od tvých florbalových začátků nebo jsi prošla i jiným klubem?

E: Florbal hrají už asi desátým rokem, za buldočky už asi 4 roky, dříve jsem florbal v podstatě provozovala spíš jako školní kroužek nebo volnočasovou aktivitu.

 

A teď pár otázek do kabiny…

 

Největší bavič?

E: Největším bavičem naší kabiny jsem asi já nebo holky Bačovi s Verčou Šplíchalovou

 

Největší motivator?

E:To je naše kapitánka Romča Bačová

 

A nejbláznivější členka týmu?

E: Určitě bezpochyby Terka Šípková, ta je blázen sama😀

 

Díky moc za tvoje odpovědi a přeji ať se v sobotu daří!

V sobotu můžete přijít naše hráčky podpořit na halu VUT od 19:00!

Informace o hale VUT