Dorostenky ovládly jihomoravskou soutěž!

Po vyrovnaných bojích v průběhu celé sezóny o celkovém vítězi a také pořadí jihomoravské 1. ligy dorostenek rozhodovaly až poslední zápasy, které se odehrály v sobotu 6.4. na domácí buldočí hale Sportpoint. Buldočky odehrály zápasy proti soupeřkám z TJ Znojmo LAUFEN CZ, které na ně ze třetího místa ztrácely 3 body a proti K1 Florbal Židenice, které na ně ztrácely z druhého místa pouze dva body. Jakékoliv zaváhání by pro hráčky znamenalo ztrátu prvenství!
Holky ale předvedly skvělé výkony a 1. místo si sebrat nenechaly! Nejprve vybojovaly vítězství 5:2 proti Znojmu a následně přehrály stejným výsledkem městské rivalky z Židenic. V obou zápasech si body připsala Anička Brucháčková, která s 51 body zvítězila v kanadském bodování.

Tímto úspěchem ale sezóna nekončí, prvním místem si holky zajistily předkolo play-off, které je čeká již tento víkend 13. 4. na SH Sportpoint proti FBC Ostrava. Buldočky odehrají v sobotu dvě utkání a na základě konečného skoré vítěz postupuje do dalších bojů o titul mistra ČR.

Na tyto zápasy jste srdečně zváni:
  1. Zápas 10:00
  2. Zápas 12:30
Na úspěchu se podílely:
Anna Brucháčková, Ema Brucháčková, Veronika Procházková, Klára Vintrová, Klára Porhajmová, Tereza Pešková, Daniela Oplatková, Adéla Urbanová, Veronika Stuchlíková, Viktoria Tomešová, Eliška Židlická, Karolína Krčmová, Martina Resová, Karolína Vaněčková, Natálie Hodová, Markéta Vlčková, Zuzana Jurtíková, Lea Bělohoubková, Karolína Kostková, Kristýna Mlčoušková, Kristýna Veselá, Anna Herzánová, Martina Prátová, Nikol Bláhová, Martina Řezáčová, Rosana Šaferová a Jana Prátová.