Bulldogs Brno pomáhají rozsvítit naději

Bulldogs se rozhodli v předvánočním čase nadělit radost a podpořit brněnskou neziskovou organizaci Světýlko, která již osmým rokem intenzivně pomáhá dětem, mládeži a seniorům, kteří jsou fyzicky, psychicky, sociálně či jinak znevýhodněni.

Dovolujeme si Vás tímto pozvat nejen na zápas proti Vítkovicím v neděli 20. 12. od 17:00 v brněnské hale Vodova, kdy výtěžek ze vstupného poputuje na transparentní účet této organizace, ale zejména na stránky www.charitativniaukce.cz, kde se můžete sami do projektu zapojit. 
 
Princip charitativních aukcí spočívá v tom, že osoba prodávající v aukci nějakou věc či službu, si sama určí, kolik % z výtěžku aukce daruje Světýlku. Z výtěžku charitativních aukcí je poté financován projekt Obědy pro školáky, jenž funguje od školního roku 2013/2014 a podporuje žáky, jejichž rodiče nemohou z finančních důvodů zaplatit teplé jídlo ve školních jídelnách.
Na stránkách charitativních aukcí můžete jak prodávat, tak i nakupovat. Takže kdo ještě nemáte pořízené vánoční dárky, snad pro vás budou charitativní aukce příjemnou inspirací!


charitativniaukce-cz.PNG