BULDOCI MÍŘÍ NA KALMARSUND FLOORBALL CUP

Juniorský tým čeká účast na mezinárodním florbalovém turnaji ve švédském Kalmaru, kde se uskuteční 1.ročník Kalmarsund Floorball Cup 2022. Už dnes v podvečer se junioři vydají do Prahy, kde přenocují v místním hotelu a ve středu ráno nasednou na letadlo směřující švédský Kalmar. Hrát se bude od čtvrtka do neděle, a nejen junioři se mohu těšit na velký florbalový zážitek. Pro rodiče a fanoušky Bulldogs Brno je umožněno sledovat zápasy juniorů on-line.
Snimek-obrazovky-2022-05-24-v 9-53-30.png

Tým FBC Kalmarsund se může pyšnit skvělým sportovním zázemím, a právě Buldoci si budou moci vyzkoušet kvalitní sportoviště, ale i palubovku sportovní haly KIFAB, kde se například prohání Filip Langer nebo švédský mág Kim Nilsson.


Juniorský tým se může těšit na novou florbalovou zkušenost v kolébce florbalu.  V základní skupině Buldoci změří síly se švédskými týmy, ale i s českými finalisty juniorské nejvyšší soutěže.  Velká porce kvalitních zápasů za 4 dny tunaje v Švédsku– to je KALMARSUND FLOORBALL.
 


HARMONOGRAM ZÁPASŮ BULLDOGS:

 

Čtvrtek
10:20 vs FbŠ Bohemians 

Snimek-obrazovky-2022-05-24-v 9-54-19.png20:10 vs FBC Kalmarsund Ungdom
 
Pátek

8:00 vs Farsta IBK
9:40 vs Florbal Chodov
20:30 vs Florbal Chomutov

Sobota
13:00 vs Huddinge IBS
 
Neděle

PLAY OFF
 

Komentář hlavního trenéra Miroslava Vybírala: 
“Velice mě těší, že po dvou letech uzavírek a nemožnosti odehrát mezinárodní utkání, jsme na cestě do švédského Kalmaru na mezinárodní turnaj Kalmarsund Floorball Cup. Pro hráče bude turnaj ve Švédsku obrovská florbalová zkušenost a skvělá příprava pro nadcházející sezónu. Zahrát si florbal v kolébce florbalu je zážitek sám o sobě, ale hrát ho v arénách, kde hrají opravdové florbalové hvězdy a poznat zázemí těchto sportovních prostředí, tak je výbornou motivací na sobě dále pracovat. Turnaje ve Švédsku vždy české týmy nakoply k lepším výkonům a já věřím, že i nám tento turnaj pomůže být lepším a silnějším týmem.“
 
Bližší informace o průběhu turnaje naleznete na sociálních sítích Bulldogs Brno a na oficiálním webu turnaje, který naleznete na KALMARSUND FLOORBALL CUP


Turnaje ve Švédsku se zúčastní – Martin Koudelka, Matěj Fridrich, Filip Mazáč, Matyáš Vidaillac, Adam Zukal, Petr Zajíček, Petr Vaverčák, David Zemánek, Tadeáš Svozil, Martin Svatoň, Michal Veselovský, Adam Vágner, Dominik Papica, Maxim Kejř, Martin  Osuský, Radim Švábík a Michal Bžoněk.
 
Buldoci, přejeme Vám hodně štěstí na turnaji a šťastnou cestu do Švédska!