Autosalon Auto Bayer

Do nového roku vstoupili Buldoci s novým hlavní partnerem. Tím se stal autosalon Auto Bayer, jenž poskytne klubu služební vůz Volkswagen Golf Variant.
Při nadcházejícím utkání budou také před halou prezentovány vybrané vozy. Jedním z nich bude VW Touareg Exclusive, ve kterém si bude moci užít projížďku vítěz přestávkové soutěže.

Společnost  AUTO-BAYER, s.r.o.  působí v oblasti prodeje a servisu osobních a užitkových vozů již od roku 1992. Celé toto období je profesně spjata s koncernem Volkswagen a za uplynulé období se z původně malé rodinné dílny rozrostla na jeden z největších autosalonů a servisů na Moravě, rozkládajíce se na ploše 30 000 m2.

V současnosti disponuje nejmodernějším vybavením dle přísných požadavků a standardů koncernu Volkswagen, které umožňuje zabezpečit veškeré služby v oblasti servisu a provozování autoparků malých, středních i velkých firem.

AUTO-BAYER, s.r.o. reprezentuje koncern Volkswagen jako autorizovaný prodejce značek Volkswagen, Volkswagen užitkové vozy, ŠKODA a jako autorizovaný servis značek Volkswagen, Volkswagen užitkové vozy, ŠKODA a Audi.
touareg-(1).jpg
Klientům nabízí komplexní prodejní a servisní služby včetně karosářských a lakýrnických prací a non-stop služeb pro všechny zastoupené značky (odtahové služby a SERVICE Mobilu) ve Slavkově u Brna a servisní služby včetně karosářských a lakýrnických prací a non-stop služeb (odtahové služby a SERVICE Mobilu) v Modřicích pro značku Škoda.

AUTO-BAYER je držitelem certifikátu ISO 9001:2000.

Pro případné zájemce o koupi vozu značky Volkswagen z řad členů klubu Bulldogs Brno nabízí, při prokázání se klubovou kartou(případně kartou člena ČFbU) autosalon Auto Bayer možnost využití klubové slevy.Více informací u prodejců v předváděcím showroomu.

www.autobayer.cz