Vstup do baráže ženám nevyšel

Ve finále první ligy žen Buldočky nestačily na Tatran Střešovice. Pražský tým tak postoupil do extraligy přímo a Buldočky si účast v elitní soutěži musejí vybojovat v baráži. V neděli odpoledne odcestoval ženský A-tým na první utkání do Prahy. Zde se ve Stodola Aréně střetnul s Panthers Praha. 

Vstup do utkání měly lepší hráčky z Brna. Po nedorozumění v rozehrávce domácích se nad rameno gólmanky trefila Žáková (Némethová). O pět minut později se ale povedlo Pražankám srovnat a následně i navýšit skóre. Do šaten se po první třetině šlo za stavu 3:1 pro domácí.
Druhé dějství bylo velmi vyrovnané. To dokazuje také vyrovnaný počet střel 7:7. Ani jedna ze střel Bulldogs však neskončila v síti soupeřek. Co se nepodařilo Brňankám, povedlo se Panterkám. Gól do šatny zřejmě Buldočky zlomil.
Hned na začátku poslední třetiny totiž inkasovaly na 5:1 a zdálo se být po zápase. Panterky ještě v průběhu třetiny přidaly 2 branky a uzavřely tak skóre prvního barážového utkání na 7:1.

 
Pathers Praha vs. itelligence Bulldogs Brno   7:1 (3:1, 1:0, 3:0)

branky Pathers: 7. Lucie Kalinová, 14. Iva Benešová, 17. Iva Benešová, 39. Tereza Hubáčková, 43. Kristýna Lochmannová, 50. Jana Rosmusová, 57. Andrea Nováková
branky Bulldogs: 2. Michaela Žáková; 
rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt
vyloučení: 1:0; využití: 0:0 
diváků: 65
zásahy brankářů: Marie Topolová 21 - Markéta Marková 27

Série se za nepříznivého stavu stěhuje do Brna. Zde se odehrají dvě utkání:
So 29.4. 20:00 SH SportPoint
Ne 30.4. 14:00 MSH Vodova

 

tahejsnami-web-–-kopie-(1).png